05
april
2005
|
02:00
Europe/Amsterdam

 Lage kosten per kilometer dankzij laag brandstofverbruik, hoge restwaarde en

  • Mercedes-Benz biedt beste prijs/kwaliteitsverhouding

  • Lage kosten per kilometer dankzij laag brandstofverbruik, hoge restwaarde en betrouwbare CDI-motoren

De Anton van Dijk Groep is een jonge onderneming die zich bezighoudt met het aannemen en uitvoeren van projecten op het gebied van sloop- en grondwerken, asbestsanering, boor- en zaagwerken, afvoer en recycling van bouw- en sloopafval en bedrijfsafval.

Dankzij de actieve marktbewerking van officiële Mercedes-Benz dealer ROGAM Woerden zijn recentelijk zes nieuwe Mercedes-Benz Sprinters van het type 208 CDI afgeleverd. De betrouwbare bestelwagens van Mercedes-Benz worden ingezet door de afdeling betonboor- en zaagtechniek.

Mercedes-Benz bleek in staat de beste prijs/kwaliteitsverhouding aan te bieden. Daarnaast speelt de lage kilometerkostprijs van deze voertuigen een belangrijke rol voor Anton van Dijk. De lagen kosten per kilometer worden mede verklaard door het lage brandstofverbruik, de hoge restwaarde en de betrouwbare CDI-motoren.

De zes Sprinters zijn voorzien van een navigatiesysteem, een alarmsysteem en een boordcomputer. Verder biedt de Sprinter standaard een beproefd veiligheidspakket voor alle inzittenden, dat bestaat een groot aantal actieve en passieve veiligheidselementen. In combinatie met het ABS en ASR (aandrijfslipregeling) is de Sprinter zelfs de eerste bestelwagen in dit segment die standaard is uitgerust met het Electronic Stability Program ESP.