07
februari
2005
|
01:00
Europe/Amsterdam

50-jarig jubileum van officiële Mercedes-Benz dealer ROGAM

  • Familiebedrijf ROGAM viert op 5 februari 50-jarig bestaan

  • ROGAM uitgegroeid tot belangrijke bedrijfswagendealer in regio Groot-Rotterdam

  • Mercedes Benz, solide basis voor ambitieuze toekomstplannen

Op zaterdag 5 februari 2005 is het exact een halve eeuw geleden dat de officiële Mercedes-Benz dealer ROGAM in Rotterdam werd opgericht. Mede dankzij de vele loyale en vakkundige medewerkers en op basis van hun service, betrouwbaarheid en klantvriendelijke inzet is het familiebedrijf uitgegroeid tot een van de belangrijkste bedrijfswagendealers in de regio Groot-Rotterdam.

Inmiddels heeft ROGAM vestigingen voor bestelwagens en trucks in Bergschenhoek (verkoop en service) en Rotterdam (service). Sinds 2001 is ROGAM ook in Gouda en Woerden vertegenwoordigd met twee officiële Mercedes-Benz personen- en bestelwagenvestigingen. De verkoop van nieuwe en gebruikte bestel- en vrachtwagens wordt daarbij centraal vanuit Bergschenhoek aangestuurd. De totale ROGAM Groep heeft circa 150 medewerkers in dienst en de jaarplanning bedraagt ruim 1.500 nieuwe en gebruikte Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtwagens.

Met 50 jaar ervaring is er een solide basis voor continuïteit en ligt er een sterk fundament voor nieuwe activiteiten in een snel en ingrijpend veranderende automobielwereld. De toekomstplannen van ROGAM blijven daarmee onverminderd ambitieus. Om invulling te blijven geven aan de partnership-gedachte en om oplossingsgericht te blijven ondernemen, wordt er momenteel hard gewerkt aan een hypermodern pand dat in 2006 in Gouda wordt opgeleverd. Daarmee vindt een verdere professionalisering plaats op het gebied van Mercedes-Benz personenwagens en breidt ROGAM de bedrijfswagenactiviteiten verder uit met verkoop en service van Mercedes-Benz trucks in deze regio.

Ook in Bergschenhoek wordt de dienstverlening momenteel fors uitgebreid, waardoor ROGAM op korte termijn alle mogelijke faciliteiten op het gebied van zorgeloze mobiliteit onder één dak kan aanbieden. Hierbij valt o.a. te denken aan een nieuwe wasstraat voor bestel- en vrachtwagens en een nieuwe teststraat. Ook Autoverhuur Rijnmond, dat sinds 1 januari jongstleden bij ROGAM in Bergschenhoek gevestigd is, past perfect in de filosofie snel en flexibel om in te spelen op optimale mobiliteitsvraagstukken.

Op zaterdag 4 juni 2005 wordt bij ROGAM in Bergschenhoek een truckfestival en groot familiefeest georganiseerd, waarvoor alle relaties en hun chauffeurs van de afgelopen 50 jaar en alle toekomstige relaties van harte zijn uitgenodigd.