11
november
2015
|
01:00
Europe/Amsterdam

Actros blijkt schot in de roos voor G. van Harten BV Industrial Movers

  • Mercedes-Benz maakt met deze Actros zijn entree in het wagenpark van G. van Harten BV Industrial Movers

  • Zowel chauffeur als directeur G. van Harten enthousiast over de Actros

Industrieel verhuizer G. van Harten uit Veenendaal nam recentelijk een Mercedes-Benz Actros 2758 in gebruik. De trekker wordt ingezet voor transport van eigen materiaal en te verplaatsen objecten voor derden. Directeur Gert van Harten geeft aan bijzonder te spreken te zijn over deze eerste Actros voor de onderneming.

Zowel de dealer als de truck

G. van Harten koos voor Mercedes-Benz vanwege de combinatie van het uitstekende adviestraject van Mercedes-Benz truckdealer SternTrucks Veenendaal en de kwaliteiten van de Actros zelf. Gert van Harten, directeur van G. van Harten BV: “De manier waarop SternTrucks ons begeleidde was top. Alles werd heel correct afgehandeld en het advies was goed, bijvoorbeeld om toch te kiezen voor een 16-litermotor. Alle stappen en te maken keuzes verliepen in goed overleg. Tot nu toe reden we nooit met een Mercedes-Benz, al werd mijn interesse al gewekt bij de introductie van het huidige model. Naar mijn smaak ziet deze Actros er bijzonder goed uit en de specificaties en geluiden uit de markt waren veelbelovend. We hebben de truck nu enige weken in gebruik en we zijn allesbehalve teleurgesteld. De vaste chauffeur is laaiend enthousiast en dat geldt ook voor mij. De Actros presteert buitengewoon goed wat betreft rijgedrag, comfort en ook wat betreft verbruik blijkt de truck een stuk voordeliger dan de overige vier vrachtwagens uit ons wagenpark. Dit alles maakt de Actros momenteel favoriet, mochten we ons gaan oriënteren op een volgende truck.”

G. van Harten BV

G. van Harten BV Industrial Movers uit Veenendaal verzorgt wereldwijd industriële verhuizingen en verplaatsingen van machines en andere objecten in onder meer de staal-, asfalt-, beton-, voeding-, chemische en de medische industrie. Daarnaast is het bedrijf actief in de energiesector: het plaatsen van centrales, power plants, gasturbines, windmolens, generatoren en transformatoren. Het bedrijf biedt totaaloplossingen, inclusief engineering, (de)montage, transport en installatie.  Een deel van het transport verzorgt het bedrijf zelf en een deel wordt uitbesteed.