07
november
2016
|
01:00
Europe/Amsterdam

Arocs 8x6 met opvouwbare autolaadkraan voor Gebroeders Van Venrooij

  • Arocs 4140 8x6 met tweezijdige Vossebelt kipper en opvouwbare Marchesi autolaadkraan

  • Hoge laadvermogen en terreineigenschappen waren doorslaggevend voor de aanschaf van de vierasser

Gebroeders Van Venrooij uit Weurt nam recent de Arocs 4140 8x6 met tweezijdige kipper en opvouwbare autolaadkraan van Wensink Mercedes-Benz Nijmegen in gebruik. De vierasser zal vooral worden ingezet voor het transport van losgestort materiaal en rioleringswerkzaamheden.

Arocs 8X6

Verantwoord ondernemen en investeren in kwaliteit staan hoog in het vaandel bij infrabouwer Gebroeders Van Venrooij in Weurt. De keuze voor het wagenpark is daarom niet toevallig. Naast enkele Sprinters en een Ecoliner kiest het Gelderse bedrijf wederom voor een Mercedes-Benz. Dit keer is het een nieuwe Arocs 8x6 met aangedreven vooras. Deze vierasser is uitgerust met een tweezijdige Vossebelt kipperen een opvouwbare Machesi autolaadkraan. Deze opvouwbare autolaadkraan, compleet met grijper,  wordt gebruikt om het eigen voertuig te beladen. De kraan kan helemaal worden opgevouwen zodat de kraan en grijper achter de cabine kunnen blijven zitten. Ook tijdens transport blijft de kraan achter de cabine zodat  ze op de plek van bestemming snel de werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Gebroeders Van Venrooij

Gebroeders Van Venrooij, gevestigd in Weurt, is al bijna vijftig jaar gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van infrastructurele werken. De opdrachtgevers bestaan voor een belangrijk deel uit publieke en private instellingen. Gebroeders Venrooij heeft 50 vaste medewerks en daarnaast werken er ongeveer 40 vaste inhuurkrachten. Het wagenpark van het bedrijf, twee trekkende eenheden en een aantal bestelwagens, bestaat enkel uit Mercedes-Benz.