29
april
2014
|
02:00
Europe/Amsterdam

Atego Compleet als totaaloplossing voor het lichte distributiesegment

  • Nieuwe Atego leverbaar met complete plywood opbouw en Dhollandia laadklep

  • Kwaliteit gegarandeerd door Mercedes-Benz

  • Korte levertijd en scherp leasetarief vanaf € 739,- p.m. via Mercedes-Benz CharterWay

Vanaf nu heeft Mercedes-Benz een extra leveringsvariant voor de Atego truck beschikbaar: de Atego Compleet. Deze is voorzien van een plywood opbouw plus een Dhollandia laadklep en is aantrekkelijk geprijsd. Met deze distributietruck wil Mercedes-Benz de Nederlandse markt bedienen met een totaaloplossing.

Atego Compleet

Voor het lichte distributiesegment van 6,5 – 16 ton is de Mercedes-Benz Atego al sinds de introductie in 1998 een begrip in de markt. De nieuwste generatie die vorig jaar werd geïntroduceerd is nog zuiniger, schoner en veiliger dan zijn voorgangers. Met de Atego Compleet komt een extra leveringsvariant beschikbaar waarmee een totaaloplossing wordt geboden voor het distributietransport. De Atego Complet combineert de voordelen van de Atego zoals een hoge restwaarde, bewezen betrouwbaarheid en een laag brandstofverbruik, met de voordelen van een compleet uitgerust voertuig. Deze distributietruck is opgebouwd conform de Mercedes-Benz richtlijnen en kwaliteit en wordt aangeboden tegen een scherpe aanschaf- en leaseprijs. De Atego Compleet garandeert korte levertijden en een maximale flexibiliteit in wielbasis, cabine, opbouwlengte en laadklepuitvoering.

Opbouw en laadklep

Voor de opbouw van de Atego Compleet heeft de klant de keuze uit verschillende leveranciers die de plywood laadbak met lichtdoorlatend polyester dak leveren. Deze qualified partners van Daimler AG conformeren zich aan de Mercedes-Benz opbouwrichtlijnen en kwaliteit en hebben veel ervaring met de trucks van het merk. Dit komt de levertijd en de prijs van de Atego Compleet ten goede. Dhollandia voorziet de Atego Compleet van een laadklep. Deze is uitgerust met handbediening aan het chassis en heeft een 2-knops afstandsbediening in de laadbak. Het laadvolume is voor de Atego Compleet 816 35,5 m2 en 42,5 m2 voor de Atego Compleet 1218 L.

Aantrekkelijk leasetarief CharterWay

Mercedes-Benz CharterWay biedt voor de Atego Compleet een aantrekkelijk leasetarief aan. Op basis van Netto Operational Lease (72 maanden en 50.000 km/jaar) kan de Atego Compleet 816 vanaf € 739,- p/mnd. en de Atego Compleet 1218 L vanaf € 889,- p/mnd. geleased worden. In dit leasetarief is een standaard rijke uitrusting opgenomen met onder meer airconditioning, dakspoiler, zonneklep, Mercedes PowerShift 3 automaat met cruise control, ESP, luchtgeveerde comfortstoel, onderrijbeveiliging en FleetBoard Eco Support.