28
februari
2021
|
10:47
Europe/Amsterdam

Awards voor beste dealer performance, klanttevredenheid en Service 24h uitgereikt aan Mercedes-Benz truckdealers.

  • Van Mossel Trucks bemachtigt award voor Best Performing Dealer
  • Wensink Automotive wint prijs voor Hoogste Klanttevredenheid
  • Wensink Automotive Apeldoorn bekroond met award voor Beste Service 24h vestiging

Op 23, 25 en 26 februari 2021 werden de jaarlijkse awards voor de beste Mercedes-Benz truckdealers 2020 op het gebied van beste dealer performance, klanttevredenheid en Service 24h uitgereikt. Het jaar 2020 was een bijzonder jaar voor ons allemaal, zo ook voor alle Mercedes-Benz truckdealers. Ondanks alle maatregelen en lockdowns bleven alle vestigingen beschikbaar om de service te verlenen die klanten van Mercedes-Benz Trucks gewend zijn.Het management van Mercedes-Benz Trucks Nederland heeft afgelopen week een, coronaproof maar toch nog feestelijk, bezoek gebracht aan de winnende Mercedes-Benz truckdealers en truckvestigingen om de awards uit te reiken. De winnende dealers ontvingen grote bokalen, een ingelijste oorkonde, bloemen en er werd, op gepaste afstand, met champagne geproost.

Van Mossel Trucks won maar liefst vijf van de in totaal negen awards, waaronder de award voor Best Performing Dealer 2020. Van Mossel Trucks heeft in 2020 de beide Rotterdamse Mercedes-Benz truckdealers, ROGAM Bedrijfswagens en Hogenbirk Bedrijfswagens, overgenomen. De overname omvat de dealerschappen van trucks en bestelwagens van Mercedes-Benz en FUSO.

Best Performing Dealer 2020

Met de award voor Best Performing Dealer mogen de winnende dealers zich 'overall' de beste dealer noemen. In deze categorie werd Van Mossel Trucks (voormalig Hogenbirk Bedrijfswagens) uitgeroepen tot winnaar. De tweede plaats was eveneens voor Van Mossel Trucks (voormalig ROGAM Bedrijfswagens). Gomes Noord-Holland behaalde de derde plaats. De dealers werden in deze categorie op 21 KPI's (Key Performing Indicators) beoordeeld en hebben daarmee een prestigieuze prijs binnengehaald.

Hoogste Klanttevredenheid 2020

De award voor Hoogste Klanttevredenheid werd uitgereikt aan de dealer die het beste scoort in het C-Star programma: een klanttevredenheidsonderzoek waarbij de klanten van Mercedes-Benz Trucks feedback geven op de diensten aangeboden door hun Mercedes-Benz truckdealer. De vragen gaan over onderwerpen als: kennis en vaardigheden, relatiemanagement en het aanbieden van maatoplossingen op het gebied van kwaliteit en service.

De dealer die in 2020 de beste score voor Hoogste Klanttevredenheid behaalde is Wensink Automotive. Van Mossel Trucks (voormalig ROGAM Bedrijfswagens) en Van Mossel Trucks (voormalig Hogenbirk Bedrijfswagens) volgden met een tweede en derde plaats.

Beste Service 24h vestiging 2020

Ook binnen de categorie Beste Service 24h vestiging zijn er dit jaar awards uitgereikt. Hierbij is specifiek gekeken naar dealers die bij alle Service 24h situaties het meest adequaat en behulpzaam te werk gingen. Monteurs staan hiervoor dag en nacht klaar om de klanten van Mercedes-Benz Trucks snel en veilig weer de weg op te helpen. De eerste plaats binnen deze categorie ging naar Wensink Apeldoorn. Daarna volgde Louwman MB Gorinchem op de tweede plaats en Van Mossel Trucks Gouda op de derde plaats.