13
februari
2018
|
11:01
Europe/Amsterdam

Baan Trucks en Wensink Automotive vertegenwoordigen Mercedes-Benz Trucks op Transport Compleet Hardenberg

Van 13 tot en met 15 maart a.s. vindt de vakbeurs Transport Compleet Hardenberg in de Evenementenhal in Hardenberg plaats. Mercedes-Benz truckdealers Baan Trucks en Wensink Automotive zijn aanwezig om bezoekers te informeren over de transportoplossingen van Mercedes-Benz Trucks en FUSO.

Transport Compleet Hardenberg

De Evenementenhal in Hardenberg staat op dinsdag 13, woensdag 14 en donderdag 15 maart weer in het teken van de goed bezochte vakbeurs waar truck-, trailer- en carrosseriebouw en aanverwante producten aan het publiek worden getoond. Mercedes-Benz wordt op deze beurs vertegenwoordigd door regionale dealers Baan Trucks en Wensink Automotive. De stand van Mercedes-Benz zal in het teken staan van RoadEfficiency. Daarnaast zal Fuso zijn veelzeidige bedrijfswagen programma presenteren.

RoadEfficiency

Naast een gunstige Total Cost of Ownership staat Mercedes-Benz bekend als pionier op het gebied van veiligheid en inzetbaarheid. Al deze punten komen samen in RoadEfficiency, het begrip waarmee Mercedes-Benz Trucks laat zien hoe transportondernemers de trucks van Mercedes-Benz zo efficiënt mogelijk kunnen inzetten. Tijdens Transport Compleet Hardenberg zal ook veel aandacht uitgaan naar de innovatieve connectiviteitsservice Mercedes-Benz Uptime, een belangrijk onderdeel van RoadEfficiency. Door transportondernemingen, trucks en de Mercedes-Benz dealer intelligent met elkaar te verbinden, zorgt Mercedes-Benz Uptime ervoor dat trucks optimaal inzetbaar zijn. Wanneer de sensoren een afwijking signaleren, wordt de vrachtwagen afhankelijk van de ernst van de storing naar de eerste werkplaats in de omgeving gestuurd waar de benodigde onderdelen al klaar liggen. Met Mercedes-Benz Uptime kunnen pech onderweg en andere ongeplande situaties waarbij een voertuig stil komt te staan, tot een minimum beperkt worden. Bovendien kunnen werkplaatsbezoeken worden gebundeld voor meer efficiëntie. Zo komt de planning niet in het gedrang en kan een nóg hogere inzetbaarheid van de voertuigen in het wagenpark bereikt worden.

Veelzijdig FUSO

Naast de zware vrachtwagens van Mercedes-Benz zal de lichte tot middelzware FUSO Canter ook zijn opwachting maken op Transport Compleet Hardenberg. Dankzij het hoge laadvermogen, de veelzijdige inzetbaarheid en de wendbaarheid is de Canter uitermate geschikt voor de hoveniersbranche, landschapsarchitectuur en distributiesector tot aan gemeentewerken en de bouwsector. Met de Canter Eco Hybrid biedt FUSO de eerste in-serie-geproduceerde lichte hybride vrachtwagen in Europa. De hybride aandrijving zorgt voor een tot 23% lager brandstofverbruik en CO2-emissie.