30
oktober
2006
|
01:00
Europe/Amsterdam

Beter Bed zeer enthousiast over nieuwe Mercedes-Benz Sprinter

  • Beter Bed telt inmiddels 75 filialen in Nederland die vanuit een drietal distributiecentra worden bevoorraad. Daarnaast heeft de organisatie de beschikking over een betrouwbaar wagenpark dat wordt ingezet om een full-service concept te kunnen bieden. Hierbij wordt het hele proces, vanaf het eerste klantcontact in de showroom tot aan de installatie van de slaapkamerproducten bij de consumenten thuis, van A tot Z gevolgd en bewaakt. Voor deze servicewerkzaamheden, schafte het bedrijf onlangs drie nieuwe Mercedes-Benz Sprinters aan.

Deze keten van slaapkamerspecialisten is met name bekend om de aantrekkelijke prijs-/kwaliteitverhouding. Daarbij staat het full-service concept voor de klant centraal. Dit houdt in dat de organisatie niet alleen kritisch is als het gaat om de keuze voor nieuwe assortiment, maar ook streeft naar een prettige relatie met de klant. De service na installatie bij klanten thuis, draagt hier in hoge mate aan bij.

Om de gewenste kwaliteit in de dienstverlening te kunnen bieden, vertrouwt Beter Bed op een bedrijfszeker wagenpark. De Mercedes-Benz transportadviseurs van Rüttchen Veghel voorzien de organisatie regelmatig van advies op maat. Het bedrijfswagenpark telt inmiddels ruim 70 eenheden en bestaat voor circa 80% uit het merk Mercedes-Benz. Naast het complete bestelwagenprogramma zijn er enkele Atego’s en Actrossen in de vloot van Beter Bed opgenomen. Het belangrijkste aanschafcriterium is de goede prijs-/kwaliteitsverhouding van de voertuigen. Bovendien voldoet Mercedes-Benz aan de eisen van Beter Bed op het gebied van veiligheid, comfort, techniek en milieuvriendelijkheid.

Onlangs schafte Beter Bed drie nieuwe Mercedes-Benz Sprinters van het type 209 CDI aan. Deze worden ingezet voor reparatie- en onderhoudswerkzaamheden bij consumenten. De nieuwe Sprinter is sinds juni van dit jaar leverbaar. Het is de opvolger van de bestelwagen waarvan er in tien jaar tijd ruim 1,3 miljoen exemplaren van de band rolden. Beter Bed is zeer te spreken over de nieuwste uitvoering van de Sprinter die hoog scoort op functionaliteit. De nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen is met name onderscheidend door het chauffeurscomfort, de ruime cabine, de efficiente laadruimte en de rijke standaarduitrusting. Bovendien vervullen de chauffeurs van Beter Bed bij ieder klantbezoek min of meer een ambassadeursfunctie. Mercedes-Benz zorgt in dat kader met de stijlvolle vormgeving van de nieuwe Sprinter voor passende mobiliteit.