16
april
2014
|
02:00
Europe/Amsterdam

Breed Mercedes-Benz bedrijfswagenaanbod op Technische Kontakt Dagen 2014

  • Mercedes-Benz trucks en bestelwagens op de outdoor vakbeurs in actie

  • Ook Fuso met verschillende Canter modellen vertegenwoordigd

  • Bezoekers zijn drie dagen welkom op stand 96

  • Breedte van het Mercedes-Benz programma zal worden benadrukt

Van 22 t/m 24 mei a.s. geeft Mercedes-Benz acte de présence op de Technische Kontakt Dagen in Almere. Tijdens deze driedaagse outdoor vakbeurs toont Mercedes-Benz het brede producten- en dienstengamma. De demonstraties en dynamische rijpresentaties tonen de meerwaarde van de bestel- en vrachtwagens in de praktijk aan.
 

Mercedes-Benz bouwprogramma
 

Tijdens de actieve demonstratiebeurs in Almere is Mercedes-Benz Nederland prominent aanwezig. Het zeer brede Mercedes-Benz én Fuso modelprogramma dat specifiek op de bouwinzet is afgestemd, wordt aan het publiek getoond. Niet alleen worden de bestel- en vrachtwagens statisch getoond, ook zijn er dynamische rijpresentaties in het terrein. Speciale aandacht gaat uit naar de demonstratie in het terrein van de Actros 4145 8x8. Maar ook de Fuso Canter 4x4 zal zijn toegevoede waarde in het terrein tonen. Bezoekers kunnen zich op stand 96 uitgebreid laten voorlichten over Mercedes-Benz innovaties en belangrijke thema’s als rendement en milieu. Mercedes-Benz en Fuso bieden met onder meer de Euro 6-motorenrange duurzame oplossingen waarbij functionaliteit en veiligheid gewaarborgd blijven. Veel aandacht gaat uit naar de nieuwe aanwinst van Mammoet, de Actros 3358 S, en de presentatie van de Actros 4145 K. Voor Fuso zijn een Canter 3S13 kipper met Duonic automaat en een Canter 3C15 autotransporter op de stand aanwezig. De Mercedes-Benz bestelwagens worden vertegenwoordigd met onder meer een Citan 108 CDI, een Vito 122 CDI dubbelcabine en een Sprinter 313 CDI.
 

Technische Kontakt Dagen
 

De Technische Kontakt Dagen is een vakbeurs voor de bouwsector en aanverwante branches. Het driedaagse outdoor spektakel wordt dit jaar voor de 25ste keer georganiseerd. Op de Nobelhorst te Almere worden ruim 20.000 niet betalende bezoekers geïnformeerd over beschikbare producten en diensten. Hiervoor beschikt men over 10 ha. buitenterrein en 1250 m2 binnenruimte. De opzet van de Technische Kontakt Dagen zal gelijk zijn aan voorgaande jaren: een actieve demonstratiebeurs met een breed aanbod van grondverzetmaterieel voor een geïnteresseerd publiek. Van donderdag 22 t/m zaterdag 24 mei is de vakbeurs te bezoeken. Op donderdag is de beurs van 10.00 – 21.00 uur open waardoor men ook na werktijd een bezoek kan brengen. Op vrijdag zijn de deuren open van 10.00 – 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 – 16.00 uur.