24
juli
2013
|
02:00
Europe/Amsterdam

Breed Mercedes-Benz bedrijfswagengamma op Carrosserie Vakdagen Gorinchem

  • Mercedes-Benz producten en diensten op stand 224 gepresenteerd

  • Bedrijfswagendealers Rüttchen Autowereld en Hogenbirk Bedrijfswagens drie dagen lang gastheer

  • Innovaties en primeurs als de nieuwe Sprinter, de nieuwe Atego en de Fuso Canter Hybrid worden aan het publiek getoond

Op 3, 4 en 5 september a.s. vindt alweer de negende editie van de Carrosserie Vakdagen Gorinchem plaats. Rüttchen Autowereld en Hogenbirk Bedrijfswagens zullen op stand 224 het brede Mercedes-Benz bedrijfswagengamma aan het publiek tonen. Ook zullen enkele primeurs worden gepresenteerd.

Breed bedrijfswagengamma

De bestelwagen- en truckrange van Mercedes-Benz heeft een bijzonder divers karakter. Hierdoor kunnen transportoplossingen op maat worden aangeboden. Tijdens de Carrosserie Vakdagen Gorinchem zal een deel van dit bedrijfswagengamma op stand 224 en het buitenterrein aan het publiek worden getoond. Speciale aandacht gaat uit naar het thema Euro 6, met onder meer de nieuwe Actros in de Fuel Duel configuratie, de Antos distributietrekker en de nieuwe Atego distributietruck. Als beursprimeur zal ook de nieuwe Sprinter bestelwagen op de Carrosserie Vakdagen te zien zijn. Nieuwkomer is de Fuso Canter Hybrid die op het buitenterrein aan het publiek wordt getoond. Mercedes-Benz heeft onlangs het importeurschap van de Fuso Canter in Nederland overgenomen en ziet in dit zeer compacte truckmodel, die ook leverbaar is in een hybride variant, een waardevolle aanvuling. Ook de lease-, financiering- en verzekeringsoplossingen van captive leasemaatschappij Mercedes-Benz CharterWay ontbreken niet op de vakbeurs. Rüttchen Autowereld en Hogenbirk Bedrijfswagens zullen op de stand bezoekers van de nodige informatie voorzien.

Carrosserie Vakdagen

De Carrosserie Vakdagen Gorinchem staat bekend om haar goede kwalitatieve bezoekers. In 2012 werd de vakbeurs in de Evenementenhal Gorinchem door meer dan 16.000 belangstellenden bezocht. Door het volledige aanbod dat de Carrosserie Vakdagen Gorinchem met haar exposanten neerzet is de aantrekkingskracht voor een bezoek aan de vakbeurs groot. Professionals binnen de sector transport & logistiek ontmoeten elkaar op deze driedaagse beurs. Naast de editie in Gorinchem worden er jaarlijks ook Carrosserie Vakdagen georganiseerd in Hardenberg en Venray.
Mercedes-Benz dealers behoren traditiegetrouw tot de vaste exposanten.