07
februari
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

C. Huybregts Logistics kiest voor de nieuwe Mercedes-Benz Actros

Bij de transportonderneming C. Huybregts Logistics te Tilburg zijn de eerste acht nieuwe Mercedes-Benz Actros trucks gaan rijden. Zij vormen het eerste deel van een order van in totaal 18 Actros trucks. De rest wordt in de loop van het eerste kwartaal van 2012 uitgeleverd.

Als een van de grootste logistieke dienstverleners in distributie van food en non food naar grootwinkelbedrijven heeft Huybregts een aantal van 90 trucks rijden waarvan de helft de Mercedes-ster op de grille heeft. Nu zijn de eerste nieuwe acht Actros 1842 LS met StreamSpace-cabine in het wagenpark opgenomen, en een Actros 1851 LZV die voor Coca Cola gaat rijden. Met deze order heeft Mercedes-Benz haar positie binnen het wagenpark van Huybregts kunnen bestendigen. Op basis van de uitstekende ondersteuning van Mercedes-Benz Nederland op het gebied van training van de chauffeurs, de uitgebreide begeleiding en serviceverlening door Rüttchen Tilburg en de gunstige financiering door Mercedes-Benz CharterWay heeft Huybregts weer voor Mercedes-Benz gekozen. De berichten over het gunstige brandstofverbruik van de nieuwe Actros waren bij de aanschaf eveneens een belangrijk argument.

C. Huybregts Logistics

Veertig jaar geleden is het familiebedrijf Huybregts met een auto gestart. In loop van de jaren groeide het bedrijf uit tot een onderneming met een wagenpark van 40 auto's, een personeelsbestand van 65 medewerkers en opslagmogelijkheden van 15.000 m2. Na te zijn overgenomen in 2004 is er een groeistrategie ingezet. Sindsdien is het wagenpark ruim verdubbeld, rijden er zo'n 90 voertuigen en telt de onderneming 130 medewerkers. Tot de klantenkring behoren ondermeer Albert Heijn, Jumbo, Sony en Coca Cola in een werkgebied van circa 400 kilometer rond Tilburg.