02
februari
2024
|
13:03
Europe/Amsterdam

Daimler Truck Nederland reikt awards uit aan beste dealers in categorieën Best Dealer Performance, Hoogste Klanttevredenheid en Beste Service 24h Vestiging

  • De hoogste notering voor Best Dealer Performance in 2023 is voor Gomes Noord-Holland B.V.
  • In de categorie Hoogste Klanttevredenheid is eerste plaats, net als vorig jaar, voor Louwman MB B.V.
  • Groosman Bedrijfswagens is winnaar In de categorie Beste Service 24h.

Donderdag 1 februari reikte Daimler Truck Nederland, importeur van Mercedes-Benz Trucks en FUSO in Nederland,  de jaarlijkse dealerawards uit aan de Mercedes-Benz truckdealers en de Mercedes-Benz truckvestigingen. Er waren awards te winnen door dealers en vestigingen die in 2023 het hoogste scoorden in de categorieën Best Dealer Performance, Hoogste Klanttevredenheid en Beste Service 24H Vestiging. In die eerste categorie, Best Dealer Performance,  is de nummer 1 positie behaald door Gomes Noord-Holland B.V. Ook Louwman MB B.V. is net als vorig jaar weer ruim vertegenwoordigd in de toplijsten.

Daimler Truck Nederland greep ook dit jaar de gelegenheid aan om uitgebreid aandacht te besteden aan de bijzondere prestaties van het dealernetwerk: alle winnaars ontvingen een grote bokaal en een ingelijste oorkonde op een speciaal dealerevent dat plaatsvond bij Radio Kootwijk.

Best Dealer Performance 2023

De prestaties van de Mercedes-Benz truckdealers werden aan de hand van 21 KPI’s (Key Performing Indicators) beoordeeld. De winnende dealers kunnen zich nu ‘overall’ de beste Mercedes-Benz truckdealers van Nederland noemen. De eerste plaats werd behaald door Gomes Noord-Holland B.V., dat vorig jaar nog tweede werd. Dit jaar was de tweede plaats voor Louwman MB B.V. De derde podiumplaats in deze categorie ging naar Wensink Automotive B.V.

Hoogste Klanttevredenheid 2023

De award Hoogste Klanttevredenheid 2023 ging naar de dealer die volgens klanten het beste scoorde op het gebied van de snelheid, adequaatheid en accuraatheid waarmee men geholpen werd. Dit jaar was dat, net zoals een jaar eerder, Louwman MB B.V. De tweede en derde positie waren voor respectievelijk Gomes Noord-Holland B.V. en Wensink Automotive B.V.

Beste Service 24h-vestiging 2023

Ook dit jaar loofde Daimler Truck weer awards uit in de categorie Beste Service 24h Vestiging. Hierbij gaat het erom welke dealers in Service 24h-situaties het meest adequaat en behulpzaam te werk gaan. Monteurs moeten immers dag en nacht klaarstaan om de klanten van Mercedes-Benz Trucks en FUSO snel en veilig weer op weg te helpen. De nummer 1-positie was dit jaar voor Groosman Bedrijfswagens. Op nummer 2 en 3 zien we weer vestigingen van Louwman B.V. terug, namelijk de vestigingen Gilze en Roosendaal. Opvallend is dat ook plek 4 en 5 door een vestiging van Louwman B.V. ingevuld werden. 

Eric Brok, CEO van Daimler Truck Nederland, sprak op het podium uitvoerig de waardering uit over de geleverde prestaties in 2023 van het gehele dealernetwerk.