25
januari
2016
|
01:00
Europe/Amsterdam

De gouden truck van TruckStore Nederland

  • Truck goud gewrapt vanwege actie ‘verdien goud met TruckStore’

  • Steeds meer transporteurs kiezen voor flexibiliteit en scherpe maandtarieven van TruckStore

Ter promotie van een zeer scherp leasetarief liet TruckStore Nederland een gebruikte Mercedes-Benz Actros 1842 LS volledig goudkleurig wrappen. De gouden Actros is te zien bij TruckStore in Roelofarendsveen en wordt ter promotie ingezet om transporteurs te bezoeken en de voordelen van het TruckStore concept en de Actros onder de aandacht te brengen.

Verdien goud met TruckStore

Met de actie ‘verdien goud met TruckStore’ biedt TruckStore transporteurs een netto operationeel leasetarief van € 695,- per maand voor een Mercedes-Benz Actros 1842 LS met Euro 5-motor, op basis van 120.000 kilometer per jaar en een looptijd van vijf jaar. Jan de Geus van TruckStore: “Uiteraard is het ook mogelijk om andere trucks te leasen. Met de actie willen we duidelijk de financiële voordelen van het leasen van een jong gebruikte truck communiceren. Dat scheelt aanzienlijk in de operationele kosten, niet alleen vanwege het scherpe actietarief, maar ook vanwege het ongeëvenaard lage brandstofverbruik van de Actros. En vanwege onze samenwerking met de Mercedes-Benz truck dealers in Nederland en Europa kunnen we bij een jong gebruikte truck dezelfde zekerheden bieden als bij een nieuwe. Veel transporteurs zijn nog niet met alle voordelen bekend, en zo’n gouden truck wekt nieuwsgierigheid en brengt het gesprek op gang. We gaan met de Actros bij bedrijven langs om ze voor te rekenen hoe groot het voordeel in hun eigen praktijksituatie is.”

Stijgende lijn 2015 zet naar verwachting door

TruckStore kijkt tevreden terug op het afgelopen jaar en ziet een stijgende lijn in de vraag naar gebruikte trucks. Jan de Geus: “We profiteerden zeker van de aantrekkende truckmarkt in 2015. Ook zien we steeds meer transporteurs die gewoon over een vrachtauto willen beschikken, waarbij ze het minder belangrijk vinden of die truck hun eigendom is. Als het leasen van een jong gebruikte truck over de gehele looptijd financieel aantrekkelijker is, dan kiezen ze daarvoor. Ik verwacht dat die trend zich dit jaar verder door zal zetten. Temeer omdat het meer flexibiliteit biedt: onze trucks zijn vaak vrijwel direct inzetbaar en na de inzet kunnen ze weer bij ons terecht.”