10
juni
2005
|
02:00
Europe/Amsterdam

Dit jaar 27 Mercedes-Benz Vito’s 109 CDI afgeleverd

  • Dit jaar 27 Mercedes-Benz Vito’s 109 CDI afgeleverd

  • Kwaliteit, service en betrouwbaarheid bepalen keuze voor Mercedes-Benz

  • Landelijk dekkend servicenetwerk officiële Mercedes-Benz dealers

Voor de ondersteuning van het nationale serviceapparaat heeft Miele recentelijk een overeenkomst gesloten met DaimlerChrysler Nederland voor de levering van 27 Mercedes-Benz Vito’s van het type 109 CDI. Inmiddels zijn de eerste tien voertuigen overhandigd.

Kenmerkend voor Miele is het bieden van de hoogste kwaliteit en hun streven naar perfectie. Niet alleen de producten zijn hoogwaardig, ook de dienstverlening staat op een hoog peil. De technisch geschoolde servicespecialisten spelen daarbij een sleutelrol, want zij vormen het belangrijkste contact met klant. Miele vertrouwt daarbij op optimale mobiliteit dankzij het wagenpark van 150 eenheden dat voor 100% bestaat uit de betrouwbare en veilige bestelwagens van Mercedes-Benz.

Naast de kwaliteit en de bedrijfszekerheid van de bestelwagens speelt ook efficiency een belangrijke rol bij de keuze en de inrichting van het wagenpark. Zo worden de nieuwe Vito’s allemaal voorzien van het TravelPilot Navigatiesysteem.

Uiteraard worden alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd door de officiële Mercedes-Benz dealers. Dankzij het landelijk dekkend servicenetwerk van bedrijfswagendealers kan ook ’s avonds of in het weekend het onderhoud aan de voertuigen worden ingepland, ongeacht de plaats waar de Vito’s of Sprinters zich op dat moment bevinden. In het zeldzame geval van een technisch ongemak onderweg kan Miele altijd terugvallen op de Service 24h dienst van Mercedes-Benz. Een vorm van service waar Miele zelf overigens ook op aangesproken kan worden door haar eigen klanten.

Miele hanteert al sinds 1957 de kreet “Miele, er is geen betere”. Mercedes-Benz sluit met de Vito Van of the Year 2005 naadloos aan bij deze ondernemingsfilosofie.