18
december
2008
|
01:00
Europe/Amsterdam

Eerste Mercedes-Benz Atego met Europawijde TruckStore Garantie afgeleverd

Onlangs heeft bloemenhandel L.C. Schaap een Mercedes-Benz Atego 818L met Euro 5-motor in gebruik genomen. TruckStore Nijkerk leverde deze gebruikte distributietruck met TruckStore Garantie waarmee L.C. Schaap de primeur heeft. Hierdoor is de specialist in snijbloemen binnen heel Europa verzekerd van een uitgebreide garantieregeling.

TruckStore

TruckStore is een dochteronderneming van Daimler AG en houdt zich Europawijd bezig met de in- en verkoop van gebruikte bestelwagens en trucks. Dankzij het omvangrijke Europese netwerk van ruim dertig vestigingen, heeft TruckStore een actueel en breed aanbod. De Nederlandse vestiging in Nijkerk verkoopt jaarlijks ca. 1.000 vrachtwagens en 400 bestelwagens waarvan het overgrote deel uit Mercedes-Benz voertuigen bestaat. De gebruikte trucks worden ingedeeld in de categorieën goud, zilver en brons, waarmee een belangrijke indicatie van het bouwjaar, het aantal gereden kilometers en de technische staat van het voertuig wordt gegeven. Een nieuwe dienst die TruckStore haar klanten biedt op trucks uit de zilveren en gouden categorie, is TruckStore Garantie. Deze garantieregeling op gebruikte trucks geldt binnen heel Europa en is daarmee uniek. Mocht een voertuig over de grenzen stil komen te staan, dan zorgt het TruckStore callcenter ervoor dat een lokale dealer voor hulp wordt ingeschakeld en dat alle financiën buiten de klant om worden afgehandeld.

Zekerheid voor L.C. Schaap

Bloemenhandel L.C. Schaap uit Valkenburg heeft onlangs als eerste een voertuig met TruckStore Garantie in gebruik genomen. De Mercedes-Benz Atego 818L uit 2006 met ca. 70.000 kilometer op de teller wordt ingezet voor het van en naar weekmarkten rijden in Nederland en België. De Atego is bovendien voorzien van een dubbele slaapcabine en een verwarming in de laadbak. Een groot voordeel van de distributietruck is dat deze is uitgerust met een Euro 5-motor. Hierdoor heeft L.C. Schaap altijd toegang tot de milieuzones in diverse binnensteden waar de weekmarkten over het algemeen plaatsvinden. Het onderhoud wordt naar verwachting ondergebracht bij Wensink in Doetinchem waar ook de Mercedes-Benz Sprinter van L.C. Schaap periodiek wordt onderhouden.