06
juli
2011
|
02:00
Europe/Amsterdam

Eerste social media chauffeursactie www.facebook.com/bedrijfswagens is een feit

Sinds begin dit jaar is Mercedes-Benz Bedrijfswagens actief op het sociale netwerk Facebook met een eigen pagina. Op deze pagina kunnen fans op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de actuele acties omtrent Mercedes-Benz bestelwagens en trucks. In het kader van de introductie van de nieuwe Actros is er nu dan ook een echte social media campagne op Facebook gestart.

Door in te schrijven op de Facebookpagina www.facebook.com/bedrijfswagens krijgen geïnteresseerden de kans om als één van de eerste vijf Nederlandse chauffeurs in de nieuwe Actros te rijden. Deze actie is ook gekoppeld aan een geheel verzorgd arrangement met hierbij inbegrepen een fabrieksbezoek en hotelovernachting in Wörth. Wanneer zij ervoor zorgen dat vrienden ook fan worden van de Mercedes-Benz Bedrijfswagen-pagina én zich eveneens inschrijven voor de actie wordt de winkans vergroot. Uiteraard moeten de deelnemende chauffeurs in het bezit zijn van een groot rijbewijs om in de Actros te mogen rijden. Maar ook fans zonder groot rijbewijs kunnen meedoen. Zijn maken dan kans op één van de originele Mercedes-Benz chauffeursjacks. 

De nieuwe Actros

De nieuwste telg van de Mercedes-Benz truckfamilie is in alle opzichten nieuw. Rendement, rijdynamiek en comfort voor de chauffeur zijn bij de ontwikkeling de belangrijkste prioriteiten geweest. De nieuwe Actros beschikt over een compleet nieuwe reeks cabinevarianten, een nieuw onderstel en een opvallend ontwerp. Daarnaast zijn de motoren van de nieuwe Actros-modellen aanzienlijk zuiniger dan die van de huidige Actros. Hiermee is hij de meeste efficiënte Euro 5 en Euro 6 truck voor lange afstanden.