01
juli
2008
|
02:00
Europe/Amsterdam

Frank de Jong ontvangt tankpas op Mercedes-Benz TransportShow

Frank de Jong is de gelukkige winnaar geworden van de “Vito tankt gratis” actie van Mercedes-Benz. De door het promotieteam aangebrachte Mercedes-Benz sticker op zijn Volkswagen leverde hem een tankpas ter waarde van € 500,- op. Frank mocht de tankpas in ontvangst nemen op de Mercedes-Benz TransportShow in het Gelredome.

“Vito tankt gratis”-actie
Van 1 t/m 30 april heeft het “Vito tankt gratis”-promotieteam veel aandacht getrokken langs de Nederlandse snelwegen. Het promotieteam was onderdeel van een landelijke Mercedes-Benz campagne waarbij allerlei acties werden georganiseerd om de Mercedes-Benz Vito extra onder de aandacht te brengen.Hiervoor werden ook radiocommercials, internetbanners en mega-billboards ingezet.

De dames van het promotieteam hielpen bestelwagenrijders bij de grotere benzinestations in Nederland met tanken. Ook werd een complete serviceactie uitgevoerd waarbij de voorruit werd schoongemaakt en de banden op spanning werden gebracht. ‘In ruil’ hiervoor mocht het team een speciale actiesticker achterop de desbetreffende bestelwagen plakken, waarmee de bestuurder kans maakte op een tankpas met een tegoed van € 500,-. In totaal werden meer dan 600 stickers op bestelwagens geplakt.

Blij verraste winaar
Frank de Jong uit Sneek kreeg onlangs goed nieuws van Paul Molenaar, Marketingcommunicatie Manager Vans bij Mercedes-Benz Nederland. Frank was namelijk de gelukkige winnaar van de tankpas en mocht deze ophalen op de Mercedes-Benz TransportShow in het Gelredome te Arnhem. Na de overhandiging heeft Frank ook nog een proefrit gemaakt in de Vito en hij was erg positief over dit model. Over de gehele Transportshow was hij trouwens zeer te spreken. “Het was een indrukwekkende show waarbij je kon zien dat Mercedes-Benz het goed voor elkaar heeft”, aldus Frank. En ook over de Vito tankt gratis-actie was hij natuurlijk zeer enthousiast.

De nuchtere Fries heeft een eigen installatiebedrijf en rijdt hiervoor in een VW Transporter Caravel waarmee hij jaarlijks ongeveer 70.000 km aflegt. Privé rijdt Frank een Mercedes-Benz E 220 CDI die jaarlijks ruim 30.000 km op de teller klokt. Die € 500,- extra benzinegeld kan Frank met de huidige brandstofprijzen dus goed gebruiken.

Mercedes-Benz Vito

De populaire Mercedes-Benz Vito is leverbaar in diverse uitvoeringen waardoor deze geheel naar eigen wens en inzet te configureren is. Zo is de bestelwagen in meerdere wielbases en carrosserielengten leverbaar, zowel als gesloten bestelwagen, combi en als dubbelcabine. Succesfactoren van de Vito zijn het stijlvolle design en de gunstige aanschafprijs. De Vito Functional is al leverbaar vanaf € 16.200,-.