28
april
2014
|
02:00
Europe/Amsterdam

Fuso website speciaal voor Nederlandse markt

  • Vanaf heden is via www.fuso-trucks.nl de volledig nieuwe website voor Fuso Trucks Nederland te bereiken.

  • De site is door Mercedes-Benz Nederland opgetuigd om te gaan ondersteunen in naamsbekendheid en sales.

Mercedes-Benz Nederland heeft speciaal voor de Nederlandse markt de website www.fuso-trucks.nl in het leven geroepen. Op de site is alles te vinden over de Nederlandse inzetmogelijkheden, types, producteigenschappen en unieke voordelen van het lichte vrachtwagenmodel. Ook biedt de site informatie over de Canter Days (demodagen voor de Canter) die gepland staan bij diverse dealers en is een dealerlijst en kaart met alle Fuso dealers van Nederland opgenomen.

Over de nieuwe Canter

De nieuwe website biedt uitgebreide informatie over de nieuwe Fuso Canter, die leverbaar is in vijf gewichtsklassen, van 3,5 tot 8,55 ton. Met verschillende cabines, motoren en wielbases kent deze bedrijfswagen oplossingen voor elke branche. Temeer door het brede aanbod aan chassisvarianten, van de bijzonder compacte Canter 3S13 tot de Canter met 4x4 aandrijving en de keuze uit drie power take-offs (PTO's). Ook geeft de website informatie over de in dit segment unieke DUONIC® automaat met dubbele koppeling en de Canter Eco Hybrid. Deze laatste is een zuinige en schone 7,5 Euro 6 hybride truck; de enige hybride truck in zijn klasse. De combinatie van hybride aandrijving en het start/stop systeem maken het mogelijk om met de Canter Eco Hybrid brandstofbesparingen tot 23% te realiseren.

Canter Days

Mercedes-Benz Nederland organiseert de Canter Days om de nieuwe Fuso Canter in de schijnwerpers te zetten en de wisseling van het Fuso-importeurschap te bekrachtigen. Dit evenement reist langs verschillende Mercedes-Benz / Fuso truckdealers. Geïnteresseerde partijen kunnen zich laten informeren over de Canter, kennismaken met de dealerorganisatie en direct een proefrit maken. De eerstvolgende Canter Days zijn 8, 9 en 10 mei bij bedrijfswagendealer SternTrucks in Utrecht,  15 en 16 mei bij Smeets in Heerlen en 5 en 6 juni bij Gomes in Zaandam. Op de nieuwe website www.fuso-trucks.nl kunnen geïnteresseerden de volledige Canter Days planning vinden.

Importeurschap Nederland door Mercedes-Benz

Vorig jaar nam Mercedes-Benz Nederland het Fuso-importeurschap over van Mitsubishi Motor Sales Nederland. Daarmee is het truckdealernetwerk van Mercedes-Benz Nederland verantwoordelijk voor alle verkoop en service-activiteiten van de Fuso Canter. Dankzij het gewichtsegment van de Canter in combinatie met de specifieke producteigenschappen en voordelen, is de Fuso Canter voor Mercedes-Benz Nederland een goede aanvulling op het brede bedrijfswagenprogramma.