01
juli
2015
|
02:00
Europe/Amsterdam

Glashandel Sneek enthousiast over Fuso Canter 3C13

  • Glashandel Sneek zeer tevreden over praktische inzetbaarheid en comfort van de Fuso Canter

  • Fuso Canter opgebouwd en ingezet voor glastransport

Glashandel Sneek nam onlangs een Fuso Canter 3C13 in gebruik voor het transport van glas. Het bedrijf koos voor de Canter vanwege de praktische inzetbaarheid in combinatie met het comfort dat de DUONIC® automaat biedt.

Praktisch inzetbaar en comfortabel

De heer K. A. de Bok van Glashandel Sneek geeft aan zeer tevreden te zijn met de Fuso Canter 3C13: “We kozen voor deze lichte truck omdat we verwachtten dat het een zeer efficiënte truck is voor de inzet die wij in gedachten hadden, namelijk zowel distributie in een stedelijke omgeving als montagewerk op bouwlocaties. We rijden nu enige tijd met de Canter en we kunnen stellen dat die verwachting wordt waargemaakt. De wagen is compact, maar het laadvermogen is hoog. Ook de chauffeur is erg tevreden, met name over de DUONIC® transmissie met dubbele koppeling, waardoor schakelen heel vloeiend gaat.”

Opgebouwd voor glastransport

De truck is door Van den Born uit Waalwijk opgebouwd met een glasrasteel voor glastransport. Ook is de Canter uitgerust met een laddersysteem om de ladder arbotechnisch verantwoord op en af te kunnen laden. De Fuso is voorzien van Groenglas.com bestickering. Dit is een label van Glashandel Sneek dat het gebruik van nieuwe, extra isolerende glassoorten promoot voor duurzamere bouwoplossingen. Glashandel Sneek geeft aan ook zeer tevreden te zijn met de begeleiding vanuit Mercedes-Benz/Fuso dealer Wensink Zwolle.

Glashandel Sneek

Glashandel Sneek is een onafhankelijke glasgroothandel die vooral glas levert in het noorden van Nederland. Glashandel Sneek is leverancier van uiteenlopende soorten glas, van enkel tot brandwerend glas en van gelaagd tot veiligheidsglas. Ook heeft Glashandel Sneek de materialen en apparatuur in huis om glas in de eigen werkplaats of op locatie te bewerken. Te denken valt aan slijpen, snijden, boren en verlijmen van glas.