12
juni
2014
|
02:00
Europe/Amsterdam

Gratis vijf jaar garantie op de aandrijflijn van de Mercedes-Benz Atego

  • Standaard drie jaar garantie op aandrijflijn uitgebreid naar vijf jaar / 500.000 km bij financiering via Mercedes-Benz CharterWay

  • Verlengde garantie aandrijflijn en lange onderhoudsintervallen dragen bij aan gunstige Total Cost of Ownership

  • Actie ook geldig op de Atego Compleet

Tot eind 2014 wordt de standaard drie jaar fabrieksgarantie op de aandrijflijn van de Mercedes-Benz Atego gratis uitgebreid naar vijf jaar of 500.000 km. Hierdoor wordt het risico van onvoorziene reparatiekosten op de aandrijflijn tot een minimum beperkt. Deze actie geldt wanneer men de truck financiert via Mercedes-Benz CharterWay.

Verlengde Garantie Aandrijflijn

Dit verzekeringsproduct van Mercedes-Benz CharterWay werd vorig jaar geïntroduceerd onder de naam Verlengde Garantie Aandrijflijn en is voor bijna de complete Mercedes-Benz truckrange leverbaar. Tot eind dit jaar krijgen ondernemers die een Atego financieren via Mercedes-Benz CharterWay gratis twee jaar extra fabrieksgarantie op de aandrijflijn met een maximum van 500.000 kilometer. De Atego kent onder meer dankzij de hoge restwaarde, bewezen betrouwbaarheid en het lage brandstofverbruik een gunstige kilometer kostprijs. De brede dekking van Verlengde Garantie Aandrijflijn, waartoe onder meer de motor, de versnellingsbak en de aandrijfassen behoren, draagt verder bij aan een aantrekkelijke Total Cost of Ownership van de truck. Deze actie op de Atego vertegenwoordigt een waarde van € 2.500,-.

De Mercedes-Benz Atego

Met zeven Euro 6-motorvarianten, die gecombineerd kunnen worden met een breed aanbod aan handgeschakelde en automatische versnellingsbakken, kan de Atego precies worden aangepast aan de eisen in het distributieverkeer van 6,5 tot 16 ton GVW. De motoren dekken het vermogensspectrum van 115 kW (156 pk) tot 220 kW (299 pk) voor het distributieverkeer optimaal af. De krachtige motoren verbruiken tot vijf procent minder brandstof dan de vorige generatie, terwijl de onderhoudsintervallen tussen de 90.000 km en 120.000 km aanzienlijk langer zijn. Voor nog zuiniger rijden is FleetBoard EcoSupport standaard en dat geldt ook voor de stabiliteitsregelassistent. Een nieuwe krachtige tweetraps motorrem zorgt in combinatie met de sterke schijfremmen op alle assen voor maximale veiligheid. Exclusief in zijn segment biedt Mercedes-Benz de Atego af fabriek aan met de slijtagevrije permanent-magneet-retarder ter ondersteuning van het totale remsysteem.

Atego Compleet

De tijdelijke actie, waarbij de garantie op de aandrijflijn verlengd kan worden met twee jaar, is ook geldig op de Atego Compleet. De Atego Compleet is zoals de naam al doet vermoeden een distributietruck inclusief laadbak en eventueel laadlift. Recentelijk kwam deze extra leveringsvariant beschikbaar waarmee een totaaloplossing wordt geboden voor het distributietransport. De Atego Compleet combineert de voordelen van de Atego met voordelen van een compleet uitgerust voertuig. Deze distributietruck is opgebouwd conform de Mercedes-Benz richtlijnen en kwaliteit en wordt aangeboden tegen een scherpe leaseprijs vanaf € 739,- (Netto Operational Lease, 72 maanden en 50.000 km/jaar). De Atego Compleet kent korte levertijden en een maximale flexibiliteit tussen wielbasis, cabine, opbouwlengte, laadklepuitvoering etc. waardoor dezelfde flexibiliteit mogelijk is als bij een lokale opbouwpartner.