24
november
2010
|
01:00
Europe/Amsterdam

Heko Projecten schaft bijzondere Mercedes-Benz Actros bij TruckStore aan

Heko Projecten uit Druten heeft recentelijk een gebruikte Mercedes-Benz truck bij TruckStore aangeschaft. De Actros 1844 L bakwagen die uit Duitsland is geïmporteerd en dienst deed als AMG-promotietruck, wordt door Heko Projecten ingezet voor het vervoer van materialen voor de tentoonstellings- en standbouw. Deze Actros is de enige bakwagen in Nederland met de Safety-truck configuratie.

Tot voor kort had Heko Projecten twee Sprinter bestelwagens en één Atego truck in het wagenpark rijden. Onlangs werd daar een gebruikte Mercedes-Benz Actros 1844 L aan toegevoegd. Deze luchtgeveerde bakwagen is geleverd door TruckStore in Nijkerk. TruckStore is een dochteronderneming van Daimler AG en houdt zich bezig met de in- en verkoop van gebruikte vrachtwagens in heel Europa. Dankzij het omvangrijke Europese netwerk van ruim dertig vestigingen, heeft TruckStore altijd een actueel en breed aanbod. De Actros voor Heko Projecten werd geïmporteerd uit Duitsland, waar het in dienst van Mercedes-Benz huistuner AMG als promotietruck werd ingezet. Bij de keuze voor deze fraaie Actros woog het imposante uiterlijk van de truck zwaar. Heko Projecten ziet de nieuwe aanwinst als rijdend visitekaartje voor het bedrijf. Daarnaast is ook het comfort zeer bepalend geweest. Met onder meer de Mercedes Powershift automaat en de ruime Actros cabine zitten de chauffeur en inzittenden er prima bij. TruckStore leverde deze gebruikte bakwagen met de unieke Europese garantieregeling voor gebruikte trucks.

Eerste bakwagen in Safety-truck configuratie

Met de aanschaf van de Actros 1844 L bakwagen heeft Heko Projecten een primeur. Dit is namelijk de eerste bakwagen in de Safety-truck configuratie in Nederland. In deze configuratie zijn de meeste op dit moment beschikbare veiligheidssystemen opgenomen. Met de actieve veiligheidssystemen Telligent Spoorassisten, Adaptive ESP, Telligent retarder en Active Brake Assist is Heko Projecten niet alleen comfortabel, maar ook zeer veilig onderweg.

Heko Projecten B.V.

Het in Druten gevestigde Heko Projecten heeft ruim 25 jaar ervaring in het realiseren van diverse stand- en interieurprojecten. Naast het ontwerp en de bouw hiervan zorgt Heko Projecten ook voor een turnkey oplevering. Tien vaste medewerkers en een aantal oproepkrachten werken voor zo’n 150 opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Een van de vaste klanten van Heko Projecten is Mercedes-Benz Nederland. De keuze voor Mercedes-Benz in het wagenpark is dan ook niet helemaal toevallig.