18
juli
2023
|
09:00
Europe/Amsterdam

Indrukwekkende uitbreiding voor Revi Speciaal Transport: nieuwe Actros L

Een opvallende aflevering bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven in Maasdijk: de nieuwe Actros L 1851 LS GigaSpace van Revi Speciaal Transport. Deze knalgele truck zal met name gaan rijden tussen Nederland en Spanje. Daarom is dit de trekker met de grootste cabine (GigaSpace), lange wielbasis en voorzien van zo’n beetje alle opties, waaronder een met leder bekleed interieur, luchtvering rondom en full LED koplampen. René Vis, directeur van het Malaga gevestigde Revi Speciaal Transport: “Tijdens de lange ritten wil ik dat het onze chauffeurs aan niets tekort komt.”

“Onze chauffeurs, allemaal Nederlanders, zijn vaak de hele week van huis. Ze rijden op elke werkdag en, als het werk dat verlangt, soms zelfs in het weekend lange afstanden. Met een luxe uitgeruste truck met riante afmetingen probeer ik ze een zo comfortabel mogelijk tweede thuis te bieden”, vertelt directeur René Vis, vanuit het hoofdkantoor in het Zuid-Spaanse Malaga. De nieuwe Actros is onder andere uitgerust met het grootst leverbare bed met luxe topper, magnetron en koffiezetapparaat. Vis: “Investeren in goed materieel werkt twee kanten op. Aan de ene kant heb je namelijk een ontspannen, frisse chauffeur die voor je rijdt en tegelijkertijd geef je daarmee een scherp en betrouwbaar visitekaartje af aan de klant. En in ons geval zijn dat hoofdzakelijk particulieren.”

Herkenbaarheid

De nieuwste aanwinst van het wagenpark van Revi Speciaal Transport is een indrukwekkende verschijning. “Hij is uitgevoerd in onze huiskleur geel, net als de vier andere trucks. Daarbij hebben we gekozen voor een afwerking met blanke lak, een lichtbak, flitsers in de grille en Alcoa-velgen. Hij heeft luchtvering rondom en full LED-koplampen. Voor de rest hebben we hem heel strak gehouden. Niet teveel rommel: gewoon representatief en stijlvol. Dat past bij ons bedrijf en geeft herkenbaarheid voor onze klanten. We houden al onze auto’s overigens ook altijd netjes schoon. Je kunt rekenen op een glimmende, keurige truck. Precies zoals onze klanten – veelal Nederlanders met een tweede huis in Spanje – dat graag zien. De truck is samengesteld in samenspraak met Marcel Luijendijk van de Mercedes-Benz-dealer in Maasdijk. Hij snapt heel goed wat wij – en onze klanten – mooi vinden. We krijgen er maar wat vaak complimenten over!”

Elk jaar 200.000 kilometer

Jan Kromhout (61) is de chauffeur van Revi Speciaal Transport die vast op deze Actros rijdt. Deze chauffeur met 4 decennia ervaring is erg blij met ‘zijn’ nieuwe: “Ik heb een jaar of 15 geleden ook een tijd met een Mercedes-Benz Actros gereden. Je kunt wel zien dat het merk zich enorm ontwikkeld heeft in de afgelopen jaren. De zit, het rijgedrag, het sturen: het voelt allemaal meer dan prima aan. Ook de soepele, automatische versnellingsbak geeft comfort. Daarover gesproken: het ruime bed met luxe topper: ik vind het gigantisch fijn. Aan het volledig digitale dashboard moest ik eerlijk gezegd wel even aan wennen, maar dat was zo voorbij: ik had het systeem in een mum van tijd door. Nu werkt het juist snel en intuïtief. Daarbij is het ook qua voorzieningen een fijne wagen om mee onderweg te zijn. Ik rijd per jaar zo’n 200.000 kilometer en ben vaker onderweg dan dat ik thuis. Hier ben ik dus zeer content mee.”

Met één Actros naar de costa

Dit is alweer de derde Actros die Revi Speciaal Transport aan heeft geschaft bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven in Maasdijk. Marcel Luijendijk, Verkoopadviseur Trucks, over deze samenwerking. “René Vis is al jaren een zeer gewaardeerde klant. Zo’n 6 jaar geleden vertrok deze ondernemer met één Actros naar de Costa voor een nieuw avontuur. Omdat de trucks vooral heen en weer rijden tussen Nederland en Spanje rijden ze veel kilometers: een van de eerste twee Actrossen ging na meer dan 1.000.000 kilometer uit de vloot. Nu breidt het – zeer succesvolle – bedrijf uit met de vijfde truck. We zijn heel blij dat de keuze weer op een Actros is gevallen: en wat voor één! In onze werkplaats in Maasdijk is de truck volledig op klantwens opgebouwd en is er onder andere de verlaagde FoxParts zonneklep gemonteerd met LED-verstralers. IntVeen Truckstyling heeft de fraaie traanplaat vlonder met slangenrek verzorgd en truckspuiterij van der Meer uit Naaldwijk heeft het volledige spuitwerk inclusief blanke laklaag voor zijn rekening genomen.”

Over Revi Speciaal Transport

Revi Speciaal Transport (Malaga, Spanje) verzorgt transport van auto’s, campers, motoren, boten en allerhande stukgoed voor hoofdzakelijk particulieren. Ongeveer 85 procent van het werk bestaat uit het vakkundig en veilig overbrengen van oldtimers en luxewagens van en naar Spanje. De laatste jaren neemt – naast het transport van diverse luxegoederen – het aantal verhuizingen van Nederland en België naar Spanje stevig toe. De nieuwe truck zal hier dan ook voornamelijk voor worden ingezet. De chauffeurs zijn, net als Jan Kromhout, allen Nederlands. Zo kunnen zij zonder taalbarrière en met de best passende mentaliteit de juiste service leveren aan particulieren die de voor hen zeer waardevolle producten veilig en vakkundig van a naar b laten vervoeren.