30
oktober
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

Jubileumjaar Horesco Horecavo bekroond met 35e Mercedes-Benz

Recent heeft horecagroothandel Horesca Horecavo een nieuwe Mercedes-Benz Axor 1824 L bakwagen in gebruik genomen. Het is de 35e bedrijfswagen die Mercedes-Benz bij het Horesca Horecavo, dat in 2012 exact 30 jaar bestaat, heeft afgeleverd. Deze jubileumlevering is dus voor beide partijen bijzonder. Het is een kroon op de waardevolle samenwerking die al bestaat sinds de oprichting van het bedrijf.

De Axor 1824 L bakwagen is onderdeel van een order van twee trucks en werd geleverd samen met een Atego 1218. De Axor is uitgerust met een Telligent automaat voor extra comfort tijdens het rijden. Beide vrachtwagens zijn voorzien van een laadbak van Theo Mulder uit Rijnsburg. Vanwege de specifieke inzet voor het beleveren van horecagelegenheden worden alle trucks van Horesca Horecavo uitgerust met een geconditioneerde laadbak met koelmotor. Horesca Horecavo heeft een 100% Mercedes-Benz bedrijfswagenpark van twaalf rijdende eenheden. Mercedes-Benz krijgt de voorkeur boven andere merken vanwege de positieve ervaringen die men heeft met de kwaliteit en uitstraling van zowel de trucks als de bestelwagens van het merk. Tevens hecht de directie van Horesca Horecavo aan uniformiteit. Daar komt bij dat het bedrijf zeer tevreden is over de goede service van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven. De aanschaf van de trucks is mede mogelijk gemaakt door de bijdrage van Mercedes-Benz CharterWay. In de leaseconstructie is het periodieke onderhoud afgedekt middels een Reparatie & Onderhoudscontract. Naar verwachting zullen de trucks 40.000 kilometer per jaar afleggen, voornamelijk in Noord- en Zuid-Holland.

Horesca Horecavo

Horecagroothandel Horesca Horecavo levert een zeer compleet pakket aan (verse) voedingsmiddelen in Noord- en Zuid-Holland, onder meer aan cafés, bars, sportverenigingen, restaurants, hotels en bedrijfsrestaurants. Ook de recreatiesector (strandpaviljoens, campings etc.) maakt steeds meer gebruik van de diensten van het bedrijf, voornamelijk vanwege de korte levertijden en de betrouwbare service die het bedrijf dagelijks verleent. Bestellingen aan het einde van de dag worden altijd de volgende dag al geleverd. Zeker voor strandpaviljoens, die vaak afhankelijk zijn van de weersomstandigheden, is dit een groot voordeel.