28
september
2012
|
02:00
Europe/Amsterdam

Kersten Revalidatietechniek kiest voor de duurzame bedrijfswagens van Mercedes-Benz

Met drie Mercedes-Benz Atego’s 1218L en vijf Sprinters 516 CDI koos Kersten Revalidatietechniek onlangs bewust voor duurzaamheid. De organisatie uit Roermond wil in alle facetten van haar bedrijfsvoering, dus ook in mobiliteit, maatschappelijk verantwoord ondernemen. Kersten Revalidatietechniek heeft de bedrijfswagens nu enige tijd in gebruik en is zeer positief over de eerste ervaringen.

In alles duurzaam

De drie Atego’s 1218L zijn opgebouwd met Saxas laadbak en uitgerust met Telligent automaat. Ook de Sprinters zijn voorzien van een laadbak en een automaat voor extra comfort. Kersten Revalidatietechniek geeft aan voor Mercedes-Benz te kiezen vanwege de kwaliteit van de producten en service, de lage kilometer kostprijs, maar bovenal de lage emissie van de Mercedes-Benz motoren. Kersten Revalidatietechniek streeft er in de complete bedrijfsvoering naar zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Met Roermond als thuisbasis ontzorgt het bedrijf zorgverzekeraars, gemeenten en zorginstellingen door heel Nederland, door o.a. het complete logistieke proces uit handen te nemen. Een logistieke uitdaging, waarbij de nieuwe Atego’s en Sprinters zo’n 100.000 km per jaar zullen rijden. Zorg voor mensen is wat Kersten Revalidatietechniek betreft veel breder dan puur het leveren van en adviseren over zorgmiddelen, maar betekent ook verantwoordelijkheid nemen voor de samenleving en het milieu. Daarom koos het bedrijf voor Mercedes-Benz. Het merk doet met deze order haar intrede in het zeventig eenheden tellende wagenpark van Kersten Revalidatietechniek. Het bedrijf laat weten zeer tevreden te zijn over de eerste ervaringen met de bedrijfswagens. Zowel de Atego’s als de Sprinters zijn aangeschaft via bedrijfswagendealer EMA in Venlo en Roermond. De voertuigen zijn geleased via Mercedes-Benz Charterway inclusief Reparatie & Onderhoudscontract. 

Kersten Revalidatietechniek

Kersten Revalidatietechniek uit Roermond is gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van -en het adviseren over- hulpmiddelen voor de zorg. Er werken ruim 250 mensen bij het bedrijf dat in 1987 is opgericht. Toen nog als regionaal bedrijf, maar inmiddels is het bedrijf een landelijke speler in de hulpmiddelenbranche.