08
maart
2016
|
01:00
Europe/Amsterdam

Lex Zandbergen benoemd tot Manager Retail Sales & FleetBoard bij Mercedes-Benz Trucks

  • Mercedes-Benz Trucks breidt management team uit.

  • Groei dealer sales en groei FleetBoard als voornaamste taken

Per 7 maart is Lex Zandbergen in dienst als Manager Retail Sales & FleetBoard bij Mercedes-Benz Trucks. Met de toetreding tot het managementteam van de truckdivisie wordt verder gestalte gegeven aan de groeiambitie van Mercedes-Benz Trucks.

Sporen reeds verdiend

Met de aanstelling van Lex Zandbergen (43) haalt Mercedes-Benz Trucks een ervaren kracht in huis. De afgelopen jaren heeft Zandbergen ruimschoots ervaring opgedaan in de truck business, zowel op importeur- als op dealerniveau. In zijn functie als Manager Retail Sales & FleetBoard zal Zandbergen zich vooral gaan toeleggen op de verdere groei van de dealer sales. Daarnaast gaat hij samen met de manager FleetBoard, Willem van Maaswaal, de groeistrategie van FleetBoard verder vormgeven.

Groeiambitie

Het aantrekken van Zandbergen heeft tot gevolg dat het managementteam van de Mercedes-Benz truckdivisie gecompleteerd wordt. Jasper Hafkamp, Managing Director Mercedes-Benz Trucks: “De dedicated truckorganisatie heeft voor de lange termijn doelstellingen geformuleerd op onder meer het gebied van marktaandeel en customer service. Deze ambitieuze doelstellingen om structureel tot de top van de Nederlandse truckmarkt te behoren, dienen in 2020 gerealiseerd te zijn. De benoeming van Lex Zandbergen is hierin een belangrijke stap.”