14
januari
2010
|
01:00
Europe/Amsterdam

Liefde op het eerste gezicht voor ondernemer: Dikke Mercedes-Benz Actros 2555 LENA V8 voor Handelsonderneming P.E. Vianen

Ondernemer Perry Vianen uit Zegveld heeft onlangs voor zijn handelsonderneming een nieuwe Mercedes-Benz Actros in gebruik genomen. De 405 kW ( 550 Pk) sterke Actros 2555 LENA Black Edition bakwagen wordt ingezet voor het eigen vervoer van metalen. Perry Vianen is naast eigenaar van zijn handelsonderneming ook de chauffeur van de nieuwe truck, die van stoere en comfortabele opties is voorzien.

De eerste Mercedes-Benz

Om de twee jaar vervangt Perry Vianen de containerauto van zijn handelsonderneming. Tot het moment dat er een fraaie Actros werd vertoond in het televisieprogramma RTL Transportwereld was Mercedes-Benz nooit in beeld bij de ondernemer. Met de aanschaf van de Mercedes-Benz Actros 2555 LENA V8 Black Edition heeft Perry Vianen een truck die compleet aan alle hooggespannen verwachtingen voldoet. Om ook in het zwaarste werk goed te presteren, is de Actros uitgerust met een 405 kW (550 Pk) sterke V8 motor, een 9-tons vooras en een versterkte naloopas. De PowerShift automaat zorgt voor extra comfort en houdt het brandstofverbruik laag. De bakwagen is geleverd met een kabelsysteem voor de containers.

Stoer en comfortabel

Naast ondernemer is Perry Vianen ook chauffeur en een echte liefhebber van trucks. Dit verklaart dan ook de keuze voor de zwartmetallic Actros V8 Black Edition. Deze bakwagen met Megaspace cabine heeft dankzij de boegspoiler, mistlampen, verchroomde buitenspiegels en de luchthoorns, extra LED-verlichting en een speciaal uitlaatsysteem een nog imposanter uiterlijk gekregen. Dankzij de riante binnenafmetingen, de vlakke cabinevloer en de diverse opbergruimten is de cabine een ideale werkplek. Bovendien heeft Mercedes-Benz de truck af fabriek voorzien van een Super Driversline Prestige-pakket waarin onder meer lederen bekleding en elektrische zonwering zijn opgenomen. Voor extra comfort is de Actros uitgerust met onder andere een koelbox, radio/cd-speler met Bluetooth, elektrisch schuif/kanteldak en een dashboard in alu-look. Om het geheel af te maken heeft Perry Vianen gekozen voor een verlichte ster in de grille van de Actros.