01
juli
2019
|
12:04
Europe/Amsterdam

Luc Lampaert nieuwe manager TruckStore Nederland

 • Nederlandse vestiging van TruckStore verwelkomt met Luc Lampaert nieuwe manager

 • Lampaert volgt Jan de Geus op bij TruckStore Nederland

  Per 1 juli is Luc Lampaert (50) aangesteld als manager van TruckStore Nederland, onderdeel van Europa's grootste handelaar in gebruikte vrachtwagens. Lampaert heeft meer dan 25 jaar ervaring in de internationale business van gebruikte trucks. Bij de Nederlandse vestiging in Roelofarendsveen volgt hij Jan de Geus op, die met ingang van 1 augustus met pensioen gaat. TruckStore valt onder de vlag van Mercedes-Benz.

  Nieuwe manager TruckStore Nederland

  Met Luc Lampaert haalt TruckStore Nederland iemand binnen met een pak aan ervaring in de wereld van de gebruikte trucks. Zijn eerste stappen in de used truck business zette hij eind 1992 bij Mercedes-Benz dealer Teluy/Ster Trucks in Nijmegen, tegenwoordig onderdeel van Wensink. In de afgelopen twintig jaar heeft Lampaert veel ervaring opgedaan in de internationale markt van gebruikte vrachtwagens, waaronder in Oost-Europa, het Midden-Oosten, Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Met het oog op de toekomst heeft de TruckStore-manager duidelijke doelstellingen voor ogen: „De band met de dealers versterken, potentiële klanten proactiever benaderen en onze export vergroten. Ik kijk er naar uit om samen met het team met deze speerpunten aan de slag te gaan."

  TruckStore

  De Nederlandse TruckStore-vestiging is een van de 24 dependances in Europa. TruckStore bestaat inmiddels 26 jaar en is uitgegroeid tot Europa's grootste handelaar in gebruikte bedrijfswagens. Het internationale netwerk heeft meer dan 4000 gebruikte trucks klaarstaan in de meest uiteenlopende configuraties. In Nederland zijn de verschillende jong gebruikte voertuigen van TruckStore ook te vinden bij de diverse Mercedes-Benz dealers. De handelaar in gebruikte trucks biedt een uitgebreid dienstenpakket. Zo zijn de trucks niet alleen door middel van koop, maar ook door lease aan te schaffen. Een ander voorbeeld is de mogelijkheid tot het afsluiten van reparatie- en onderhoudscontracten. De garantie van TruckStore staat voor dekking van de aandrijflijn, geen eigen bijdrage, een gemakkelijke schadeafwikkeling, geen kilometerbeperking, een schadecentrum dat 24 uur per dag bereikbaar is en een hoge servicestandaard in heel Europa. Ondanks dat TruckStore onder de vlag van Mercedes-Benz valt, biedt het bedrijf ook trucks van andere merken aan.