06
december
2022
|
13:26
Europe/Amsterdam

Mercedes- Benz Trucks zet chauffeurs in het zonnetje op de Dag van de Vrachtwagenchaffeur.

Op donderdag 8 december is het weer de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Op deze dag is Mercedes-Benz Trucks aanwezig op vijf truckstops in Nederland om vrachtwagenchauffeurs in het zonnetje te zetten en een warm welkom te heten. In een Mercedes-Benz Actros zal een speciaal team rijden en van Truck Inn Nobis Asten (A67) naar De Gouden Leeuw in Zevenbergschen Hoek (A16) rijden. ’s Ochtends kunnen de chauffeurs genieten van een Engels ontbijt en ’s avonds van een diner met winterse gerechten. Maar ook kan een truckchauffeur de spieren los laten maken door een masseur en zorgt een barbier ervoor dat de rijders weer geknipt en geschoren de weg op kunnen. Kortom; enjoy the ride met Mercedes-Benz Trucks op deze Dag van de Vrachtwagenchauffeur.

De Dag van de Vrachtwagenchauffeur is bedoeld om chauffeurs in een welverdiend zonnetje te zetten en wordt voor de vierde keer georganiseerd. De Dag van de Vrachtwagenchauffeur vindt plaats op de eerste donderdag na Sinterklaas.

Van zes tot negen uur ’s ochtends is het team van Mercedes-Benz Trucks aanwezig bij Truck Inn Nobis en in de middag van vier tot zeven uur bij de Gouden Leeuw. Onderweg zal gestopt worden bij Esso Kriekampen aan de A58, Shell Molenheide aan de A58 en Esso Made aan de A59.

download
Dag van de vrachtwagenchauffeur1-1