17
januari
2017
|
01:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz Actros 1845 LS 4x2 als kroon op het werk van Boogert Transport Kruiningen

  • Verbruik en uitstraling belangrijkste redenen om voor Mercedes-Benz te kiezen

  • Mercedes-Benz trucks staan er om hun bekend hun waarde te behouden

Onlangs werd bij Boogert Transport Kruiningen de eerste nieuwe truck van Mercedes-Benz afgeleverd door Mercedes-Benz dealer automotions Goes. Deze nieuwe Actros 1845 LS 4x2 is de kroon op het werk van eigenaar Frans Boogert.

Actros 1845 LS 4x2

De nieuwe Mercedes-Benz Actros 1845 LS 4x2 met GigaSpace-cabine van Boogert Transport Kruiningen werd onlangs door automotions Mercedes-Benz Goes afgeleverd. Het is daarmee de eerste nieuwe truck van Mercedes-Benz voor het transportbedrijf in Kruiningen. Eigenaar Frans Boogert, zelf ook chauffeur, begon ruim zes jaar geleden voor zichzelf in het internationale transport van zeecontainers. Naast het goede contact met Mercedes-Benz dealer automotions in Goes noemt Frans Boogert het verbruik en uitstraling redenen om voor een truck van Mercedes-Benz te kiezen. “Het verbruik van de Actros is goed en de trucks van Mercedes-Benz staan er om hun bekend hun waarde te behouden. Daarnaast vinden we de Actros een mooie en luxe auto,” vertelt Frans Boogert. Hij noemt de nieuwste toevoeging aan het wagenpark een kroon op zijn werk. De Actros 1845 LS is voorzien van afstandsregeling, navigatiesysteem, surround sound system en het telematicasysteem FleetBoard.

Boogert Transport Kruiningen

Boogert Transport Kruiningen, gevestigd in Kruiningen, is een transportbedrijf gespecialiseerd in het internationale transport van zeecontainers. Het wagenpark van BTK bestaat uit twee trekkende eenheden waarvan nu ook een Actros van Mercedes-Benz.