21
april
2023
|
14:30
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz Actros DueL campagne van start tijdens event in Circa Amsterdam

Afgelopen donderdag 20 april vond bij Circa Amsterdam de aftrap plaats van de Actros DueL, een uitdaging waarbij transporteurs de Mercedes-Benz Actros L objectief kunnen vergelijken met hun eigen wagenpark.

Tijdens deze avond werden de aanwezigen middels een talkshow onder leiding van Jort Kelder bijgepraat over actualiteiten in de transportbranche, waarbij diverse interessante gasten aan tafel schoven bij de welbespraakte presentator van onder andere Op1. Ook werd er nader uitleg gegeven over de Actros DueL en kon door ondernemers al worden ingetekend op de uitdaging.

Actros DueL

Met Actros DueL worden ondernemers in staat gesteld een Actros L met nieuwe aandrijflijn in te zetten in het eigen wagenpark met de daarbij behorende eigen trailers, ladingen, routes en chauffeurs. Gedurende twee weken kan de truck dan objectief vergeleken worden met andere trucks in het wagenpark op het gebied van onder meer brandstofverbruik/efficiëntie, betrouwbaarheid, rijdynamiek, veiligheid en chauffeurscomfort. 

De Actros DueL is het vervolg op de Fuel Duel die sinds 2010 is uitgerold in 21 Europese landen. Ook bij de Actros DueL neemt de Actros L het op tegen vrachtwagens uit de vloot van een onderneming. Na afloop van de Actros DueL worden de gebruiksgegevens met de klant gedeeld en vergeleken.

Tijdens deze VIP night werden ook de nieuwste verkopers van het merk in het zonnetje gezet met de overhandiging van hun C-Sales diploma’s. Het afgelopen jaar hebben deze verkopers het vernieuwde opleidingsprogramma van Mercedes-Benz Trucks Training doorlopen. In dit vernieuwde opleidingsprogramma hebben zij kennis op gedaan van de diensten en producten die Mercedes-Benz Trucks aanbiedt en hebben ze aan hun persoonlijke vaardigheden gewerkt om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Deze nieuwe lichting verkopers zijn hiermee volledig opgeleid om de klant optimaal te adviseren bij de aankoop van een nieuwe truck.