21
augustus
2018
|
11:16
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz Arocs 4x4 van Bidfood B.V. als antwoord op drukste strandseizoen in jaren

Totaalleverancier voor de foodservicemarkt Bidfood B.V. uit Ede heeft de afgelopen periode een groot aantal nieuwe trucks van Mercedes-Benz in gebruik genomen en recentelijk wederom een order geplaatst bij Stern trucks. De Arocs 4x4 die aan het begin van het strandseizoen in gebruik werd genomen, heeft zijn kwaliteiten inmiddels dubbel en dwars bewezen.

Grip op het drukke strandseizoen

De Arocs 4x4 werd door Bidfood B.V. ingezet voor bevoorrading van van horecagelegenheden die enkel via het strand te bereiken zijn. Hiervoor is de Mercedes-Benz truck voorzien van een koellaadbak en beschikt over een bandenaflaatsysteem voor betere tractie in het zand. Dit zorgt ervoor dat de Arocs makkelijk het strand op en af kan. Met de tropische temperaturen waarmee afgelopen maanden menig record verbroken werd, hebben de horecagelegenheden een topseizoen gedraaid. De betrouwbaarheid van de Arocs 4x4 was voor hen het passende antwoord op misschien wel het drukste strandseizoen in jaren.

Bidfood B.V.

Horecagroothandel Bidfood is door strategische overnames van horecagroothandels en versproducenten uitgegroeid tot de grootste online marktplaats in foodservice. Inmiddels telt het bedrijf 1.700 medewerkers, een vloot van 350 vrachtwagens en 16 vestigingen door heel Nederland. Bij Bidfood B.V. in Ede zijn de trucks van Mercedes-Benz traditiegetrouw een vaste waarde binnen het wagenpark. Goede eerdere ervaringen van Bidfood speelde volgens Fleetmanager Jan Willem Gosseling een belangrijke rol bij de aanschaf: "Dat de trucks van Mercedes-Benz betrouwbaar zijn en een gunstige Total Cost of Ownhership hebben, was al bij ons bekend. Ook het fijnmazige servicenetwerk van de Mercedes-Benz dealerorganisatie bevalt nog steeds goed."