09
december
2005
|
01:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz CharterWay introduceert OptiGarant: Zekerheid in het derde en vierde jaar

  • Mercedes-Benz OptiGarant verlengt de standaard fabrieksgarantie voor bestelwagens tot drie of zelfs vier jaar.

  • OptiGarant biedt ook garantie op de schokdempers, de accu en de uitlaat.

  • Nieuwe service is van toepassing op de Mercedes-Benz Vito, Viano en Sprinter.

Ondernemers zijn sterk afhankelijk van hun mobiliteit. Mercedes-Benz CharterWay biedt daarom ook optimale zekerheid aan haar klanten. Standaard krijgt een ondernemer twee jaar gratis fabrieksgarantie bij aankoop van een nieuwe bestelwagen.

Onlangs heeft Mercedes-Benz een nieuwe service voor bestelwagens geïntroduceerd: Mercedes-Benz OptiGarant. Deze service biedt de ondernemer bij de aanschaf van een nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen de mogelijkheid om tegen een zeer aantrekkelijk tarief de standaard fabriekgarantie van twee jaar uit te breiden naar drie en zelfs naar vier jaar.

OptiGarant gaat daarbij overigens nog verder dan de standaard fabrieksgarantie. Ook schokdempers, accu’s en uitlaten vallen onder dit uitgebreide garantiepakket. Iedere ondernemer kan dankzij deze unieke en veelomvattende regeling ondernemen zonder zorgen.

Mercedes-Benz OptiGarant biedt vele voordelen voor de eigenaars van Mercedes-Benz bestelwagens. Ten eerste heeft een ondernemer, binnen de dekking van deze verzekering, geen onverwachte kosten in het derde en vierde jaar na aanschaf van de bestelwagen. Te allen tijde wordt er gebruik gemaakt van originele Mercedes-Benz onderdelen, om de betrouwbaarheid, de kwaliteit en de waarde van de Mercedes-Benz bedrijfswagens te waarborgen. Daarnaast heeft de ondernemer geen eigen risico. Dat betekent dus vier jaar lang zorgeloos rijden.

OptiGarant wordt aangeboden op de Mercedes-Benz Vito, Viano en Sprinter en kan eenvoudig worden afgesloten bij iedere officiële Mercedes-Benz dealer. Het is een product van lease en financieringsmaatschappij Mercedes-Benz CharterWay.