04
oktober
2006
|
02:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz Chauffeursdag in het Autotron Rosmalen groot succes!

  • Op zaterdag 30 september vond tijdens de tweejaarlijkse Mercedes-Benz Transportdagen in het Autotron Rosmalen de Chauffeursdag plaats. Met ruim 2000 bezoekers werd dit altijd gezellige evenement ook dit jaar weer druk bezocht. Er werden gedurende de dag volop activiteiten voor het hele gezin georganiseerd en als klap op de vuurpijl werden ook de Mercedes-Benz Kilometermiljonairs op feestelijke wijze in het zonnetje gezet.

Om 10.00 uur druppelden de eerste enthousiaste chauffeurs met hun gezin al binnen en het werd al snel drukker. Logisch, want voor iedereen waren er vele leuke activiteiten georganiseerd waar één dag eigenlijk te kort voor was. Ruim 2000 chauffeurs, inclusief hun gezinsleden, bezochten dit evenement. Mercedes-Benz kan terugkijken op een succesvolle en vooral ook gezellige dag!

Veel chauffeurs schreven zich gedurende de dag in voor proefritten die met de nieuwste Mercedes-Benz bestel- en vrachtwagens konden worden gemaakt. De proefritten met de Actros trucks met geavanceerde PowerShift versnellingsbak konden op grote belangstelling rekenen. Daarnaast konden chauffeurs ook hun rijvaardigheid testen met behendigheidsproeven op een door de overkoepelende chauffeurs organisatie (OSC) beschikbaar gestelde baan.

Tijdens de Chauffeursdag is ook de nieuwe lichting van vijfendertig Kilometermiljonairs flink in het zonnetje gezet. Om 11.00 uur vond de feestelijke uitreiking plaats van de felbegeerde Kilometermiljonairs-speld en de bijbehorende oorkonde. Het is één van de manieren waarop Mercedes-Benz laat blijken, hoezeer zijn trouwe chauffeurs worden gewaardeerd. Natuurlijk kon na de huldiging volop deelgenomen worden aan het spektakel op de Chauffeursdag.Mercedes-Benz kilometermiljonair kan je worden als er met de zelfde truck een afstand van meer dan 1 miljoen kilometer is afgelegd. Ook een chauffeur die 10 jaar met het merk rijdt en bij voorbeeld Mercedes bouwvoertuigen heeft gereden, komt in aanmerking.

Bonbons maken, bloemschikken, ook voor de dames was er genoeg te doen. Bovendien hadden de kinderen de dag van hun leven. Zij konden een Vito verven, springen op een enorm springkussen, quadrijden, deelnemen aan een spannende ballonwedstrijd, etc. Eigenlijk te veel voor één dag…Zeker in de smaak vielen de gehaktballen die beschikbaar waren gesteld door verzekeringsmaatschappij TVM. Voor de echte smulpapen en feestgangers viel veel te genieten. Alle gasten konden onder het genot van zo’n reuzebal en een drankje tot slot luisteren naar Dries Roelvink en Koos Alberts. Kortom, de sfeer zat er goed in!