22
oktober
2014
|
02:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz dealer Smeets op Transport Compleet Venray

  • Mercedes-Benz dealer Smeets Autogroep informeert bezoekers over de totaaloplossingen van Mercedes-Benz bedrijfswagens

  • Mercedes-Benz Actros en nieuwe Mercedes-Benz Vito aanwezig

Op 11, 12 en 13 november vindt in Evenementenhal Venray de vakbeurs Transport Compleet plaats. Mercedes-Benz dealer Smeets ontvangt drie dagen lang bezoekers om hen te informeren over de totaaloplossingen van het merk. Onder andere de Mercedes-Benz Actros in Fuel Duel configuratie en de nieuwe Vito zullen hun opwachting maken in Venray. Verder demonstreert de dealer Mercedes-Benz telematicasysteem FleetBoard en is er aandacht voor Mercedes-Benz SterOnderhoud, een nieuw serviceproduct waarbij onderhoudsbeurten voor bestelwagens vooraf en voordelig ingekocht kunnen worden.

Transport Compleet Venray

Evenementenhal Venray staat op dinsdag 11, woensdag 12 en donderdag 13 november weer in het teken van Transport Compleet, de goed bezochte vakbeurs waarop truck-, trailer- en carrosseriebouw en aanverwante producten aan het publiek worden getoond. De beurs, die vorig jaar overging van Carrosserie Vakdagen naar Transport Compleet, wordt namens Mercedes-Benz vertegenwoordigd door de regionale dealer Smeets Autogroep. Op het evenement gaat aandacht uit naar de totaaloplossingen van Mercedes-Benz. Zo zijn de nieuwe Vito en de Actros aanwezig en presenteert Smeets de nieuwe dienst SterOnderhoud en Mercedes-Benz telematicasysteem FleetBoard. Voor alle bedrijfswagens is de TCO (Total Cost of Ownership), de kilometerkostprijs, een belangrijk thema. In dat kader worden nog altijd de Fuel Duel demotests verreden. Op de stand wordt men geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen zoals de anticiperende cruise control Predictive Powertrain Control en aanvullende dienstverlening van bijvoorbeeld Mercedes-Benz CharterWay.

Nieuwe Vito

Smeets de enige officiele Mercedes-Benz bedrijfswagendealer in oost Brabant en Limburg zal op de beurs onder andere de nieuwe Mercedes-Benz Vito presenteren. Vanaf komende maand wordt deze volledig  nieuwe bestelwagen leverbaar in Nederland. De mid-size Van met een maximaal toelaatbaar gewicht tussen 2,5 en 3,2 ton zet nieuwe maatstaven op alle fronten. De goede stroomlijn van de nieuwe Vito (Cw-waarde 0,32) is een belangrijke factor als het gaat om optimale prestaties en een gunstig verbruik. Met de ruimste keuze uit carrosserievarianten, laadvermogens, wielbases, lengtes, aandrijving en motoren binnen zijn segment levert de Vito maatwerk voor elke ondernemer. Als gesloten bestelwagen is de Vito er met keuze uit drie lengtes – uniek in dit segment. Met voorwielaandrijving heeft hij bovendien het grootste laadvermogen in zijn klasse. Als eerste in zijn segment is de nieuwe Vito leverbaar met keus uit vóór-, achter- en vierwielaandrijving. De basismotor voor de Vito is een compacte 1,6-liter viercilinder turbodiesel, die dwars voorin wordt gemonteerd. In de Vito 109 CDI levert hij 65 kW/88 pk en in de 111 CDI 84 kW/114 pk. Met een prijs vanaf € 16.990,- excl. BTW/BPM en een operational leasetarief vanaf € 89,- per week is de nieuwe bestelwagen van Mercedes-Benz bereikbaarder dan ooit.

SterOnderhoud

Op de beurs gaat ook aandacht uit naar Mercedes-Benz SterOnderhoud. Mercedes-Benz Bestelwagens introduceert met SterOnderhoud een nieuw, overzichtelijk onderhoudsprogramma waarmee ondernemers hun onderhoud vooraf en extra voordelig regelen. De besparing op onderhoudskosten kan oplopen tot 25%. SterOnderhoud is beschikbaar voor de Mercedes-Benz Citan, Vito, V-Klasse en Sprinter. Op basis van het aantal gereden kilometers per jaar, de looptijd van de auto en het aantal onderhoudsbeurten dat daarbij hoort, bepaalt SterOnderhoud exact de onderhoudskosten. Door de beurten vooraf extra voordelig in te kopen, zijn ondernemers verzekerd van vaste onderhoudstarieven. Zelfs al vanaf 1 euro exclusief BTW per dag, met de mogelijkheid die onderhoudskosten gespreid in overzichtelijke maandelijkse termijnen te voldoen.

Mercedes-Benz Fuel Duel met PPC

Mercedes-Benz gaat al sinds 2010 het duel aan met andere truckmerken middels een Fuel Duel. Op Transport Compleet is een Actros Fuel Duel demo aanwezig om verder in te gaan op het grote besparingspotentieel van de Actros met Predictive Powertrain Control en het populaire Mercedes-Benz telematica-systeem FleetBoard. Er zijn Fuel Duel configuraties voor zowel nationaal als internationaal transport.