15
juli
2014
|
02:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz dealers Rüttchen en- Hogenbirk pakken uit op Transport Compleet Gorinchem

  • Mercedes-Benz dealers Rüttchen en Hogenbirk informeren bezoekers over de totaaloplossingen van Mercedes-Benz

  • Onder andere de nieuwe Mercedes-Benz V-Klasse en de Atego Compleet aanwezig

Van 2 tot en met 4 september vindt in de Evenementenhal Gorinchem de vakbeurs Transport Compleet plaats. Mercedes-Benz dealers Rüttchen en Hogenbirk ontvangen drie dagen lang bezoekers op stand 218 om hen te informeren over de totaaloplossingen van het merk. Zo zullen de Actros Fuel Duel met FleetBoard presentatie, de Atego Compleet (met Carbouw Laadbak) en de nieuwe V-Klasse aanwezig zijn.

 

Transport Compleet Gorinchem

 

De Evenementenhal in Gorinchem staat op dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 september weer in het teken van Transport Compleet, de goed bezochte vakbeurs waarop truck- trailer- en carrosseriebouw en aanverwante producten aan het publiek worden getoond. Mercedes-Benz wordt door de regionale dealers Rüttchen en Hogenbirk vertegenwoordigd. Op deze tiende editie van het evenement gaat veel aandacht uit naar de totaaloplossingen van Mercedes-Benz. Zo zullen de Actros Fuel Duel met FleetBoard presentatie, de Atego Compleet Euro 6 (met Carbouw Laadbak) en de nieuwe V-Klasse acte de présence geven. Voor alle bedrijfswagens is de TCO) (Total Cost of Ownership), de kilometerkostprijs, een belangrijk thema. In dat kader zijn de Fuel Duel demotests nog steeds uiterst succesvol. Tijdens de vakbeurs kunnen bezoekers op het buitenterrein truckoplossingen in uiteenlopende configuraties zien. Op de stand wordt men geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen zoals de anticiperende cruise control PPC (Predictive Powertrain Control) en aanvullende dienstverlening van bijvoorbeeld Mercedes-Benz CharterWay.

 

Mercedes-Benz Fuel Duel met PPC

 

Mercedes-Benz gaat al sinds 2010 het duel aan met andere truckmerken middels een Fuel Duel. Op Transport Compleet is een Actros Fuel Duel demo aanwezig om verder in te gaan op het grote besparingspotentieel van de Actros met Predictive Powertrain Control en het populaire Mercedes-Benz telematica-systeem FleetBoard. Er zijn Fuel Duel configuraties voor zowel nationaal als internationaal transport.

 

Atego Compleet

 

Voor het lichte distributiesegment van 6,5 – 16 ton is de Mercedes-Benz Atego al sinds de introductie in 1998 een begrip in de markt. De nieuwste generatie, die vorig jaar werd geïntroduceerd, is nog zuiniger, schoner en veiliger dan zijn voorgangers. Met de Atego Compleet komt een extra leveringsvariant beschikbaar waarmee een totaaloplossing wordt geboden voor het distributietransport. De Atego Compleet combineert de voordelen van de Atego zoals een hoge restwaarde, bewezen betrouwbaarheid en een laag brandstofverbruik, met voordelen van een compleet uitgerust voertuig. Deze distributietruck is opgebouwd conform de Mercedes-Benz richtlijnen en kwaliteit en wordt aangeboden tegen een scherpe aanschaf- en leaseprijs. De Atego Compleet kent korte levertijden en een maximale flexibiliteit tussen wielbasis, cabine, opbouwlengte, laadklepuitvoering etc. waardoor dezelfde flexibiliteit mogelijk is als bij een lokale opbouwpartner.

 

De nieuwe V-Klasse

 

Half juni introduceerde Mercedes-Benz de V-Klasse: de Mercedes-Benz onder de full size MPV’s, aldus het merk. De MPV met een karakteristiek design biedt plaats aan maximaal acht personen – er is een ruime keuze aan zitopstellingen – en in bepaalde uitvoeringen kunnen passagiers achterin tegenover elkaar zitten. Voor het interieur maakt Mercedes-Benz gebruik van fraaie materialen waaronder hout en leder. De V-Klasse is uitgerust met een krachtige maar zuinige dieselmotor. Bovendien is het comfort- en veiligheidsniveau dankzij Intelligent Drive assistentiesystemen uniek in dit segment. AGILITY SELECT met keuze uit vier rij-modi zorgt voor rijplezier op maat. De V-Klasse is verkrijgbaar in drie verschillende lengte-uitvoeringen.