24
oktober
2013
|
02:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz en Smeets Autogroep presenteren zich op Carrosserie Vakdagen Venray

  • Mercedes-Benz bestelwagens en trucks worden op de driedaagse vakbeurs getoond

  • Nieuwe modellen en distributieoplossingen genieten speciale aandacht

  • Complete programma van Mercedes-Benz bedrijfswagens leverbaar met Euro VI motoren

Op 12, 13 en 14 november a.s. vindt de derde editie van de Carrosserie Vakdagen Venray plaats. Smeets Autogroep zal op deze driedaagse vakbeurs het producten- en dienstengamma van Mercedes-Benz bedrijfswagens aan de bezoekers tonen.  

Oplossingen van Mercedes-Benz en Fuso 

In de afgelopen periode zijn de nieuwe Atego truck en Sprinter bestelwagen, beide leverbaar met Euro VI motoren, op de Nederlandse markt gebracht. Beide voertuigen zullen op de stand worden gepresenteerd. Ook het nieuwe merk FUSO, dat vanaf begin deze zomer onder het importeursschap van Mercedes-Benz Nederland valt, zal met de Canter Eco Hybrid op de beurs aanwezig zijn. Daarnaast komen de distributieoplossingen van Mercedes-Benz prominent aan bod. Met de nieuwe Atego en de vorig jaar ge ï ntroduceerde Antos zijn er twee voertuigen op de markt die specifiek voor deze branche zijn ontwikkeld. Sinds dit jaar is er ook een Actros in distributieconfiguratie beschikbaar met een 10,6 liter zescilinder lijnmotor die in een brede vermogensrange geleverd kan worden. De StreamSpace-cabine met hoge motortunnel zorgt voor een lage instap en een goed zicht rondom. Op de stand kunnen bezoekers worden ge ï nformeeerd over innovaties als de nieuwe, anticiperende cruise control, Predictive Powertrain Control (PPC). Met dit systeem kan nog eens 5 procent extra brandstof bespaard worden. De vertrouwde partners Mercedes-Benz CharterWay, TruckStore en FleetBoard zijn ook op de vakbeurs vertegenwoordigd. 

Welkom bij de Smeets Autogroep 

De transportadviseurs van Mercedes-Benz en Fuso ontvangen de bezoekers op de grote stand van de Smeets Autogroep. Per 1 november is Smeets Autogroep de officiële Mercedes-Benz bedrijfswagendealer in de regio Limburg en Oost Brabant. De dealer werd de afgelopen twee jaar uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke after sales dealer van Nederland en het bedrijf verwacht met de uitbreiding van het geografische gebied en de toegevoegde activiteiten van onder meer FUSO transporteurs en ondernemers in de regio beter van dienst te kunnen zijn. 

Carrosserie Vakdagen 

De Carrosserie Vakdagen Venray worden dit jaar voor de derde keer georganiseerd in de Evenementenhal Venray. In 2012 werd het evenement door meer dan 10.000 belangstellenden bezocht. Door het volledige en diverse aanbod van exposanten is de aantrekkingskracht voor een bezoek aan de vakbeurs groot.