23
augustus
2017
|
12:39
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz Kilometermiljonairs gehuldigd tijdens Kilometermiljonairsontbijt op Truckstar Festival 2017

Tijdens het Truckstar Festival zijn maar liefst twee lichtingen Mercedes-Benz Kilometermiljonairs in het zonnetje gezet. De feestelijkheden voor deze bijzondere groep Mercedes-Benz ambassadeurs vonden 's ochtends plaats tijdens het Festival 2017 op het TT-Circuit in Assen.

Bijzondere ambassadeurs

Traditiegetrouw werd Mercedes-Benz Trucks door een stand, die geheel in het teken van online platform RoadStars stond, vertegenwoordigd op Truckstar Festival 2017. Het grootste transportfeest van Europa trok dit jaar weer zo'n 55.000 bezoekers en 2.200 trucks. Tegelijkertijd was het festival het perfecte moment voor de huldiging van de Mercedes-Benz Kilometermiljonairs van de afgelopen twee jaren: 2016 en 2017. Het selecte gezelschap van Mercedes-Benz ambassadeurs wordt zowel door de dealers als door de importeur een warm hart toegedragen. Daarom werden als blijk van dank en waardering 60 chauffeurs uitgenodigd om op zondag 30 juli naar Assen te komen.

Kilometermiljonairsontbijt

De Kilometermiljonairs werden, samen met hun introducé(e)s, al om negen uur 's ochtends op de stand van Mercedes-Benz Trucks verwacht. Daar werden de genodigden verwelkomd met een glas champagne waarna er een miljonairs waardig ontbijt, deels bereid op de barbecue, klaar stond voor de merkambassadeurs. Om tien uur begon de feestelijke huldiging voor deze bijzondere chauffeurs met een dankwoord van Martyn Fuite, Communicatie Manager Trucks bij Mercedes-Benz Nederland. Hij stond stil bij de bijzondere prestatie van de Kilometermiljonairs. Aansluitend overhandigde hij het felbegeerde Kilometermiljonairsvaantje aan alle chauffeurs die de afgelopen twee jaren de spectaculaire kilometerstand van 1.000.000 hebben bereikt of al meer dan 25 jaar aaneengesloten op de trucks van Mercedes-Benz rijden. Omgerekend hebben deze Kilometermiljonairs samen ongeveer 550 keer rond de aarde gereden, een recordaantal. En ze gaan op voor de 2.000.000 kilometer!

Speciale waardering

Het Kilometermiljonairsprogramma is speciaal door Mercedes-Benz opgericht voor chauffeurs die meer dan 1.000.000 kilometer in dezelfde Mercedes-Benz truck hebben gereden. Daarnaast kunnen berijders die meer dan 12,5 of zelfs meer dan 25 jaar aaneengesloten in een Mercedes-Benz personen-, bestel- of vrachtwagen hebben gereden zich via de dealer opgeven voor het Kilometermiljonairsschap.