16
juli
2015
|
02:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz met twee dealers goed vertegenwoordigd op Transport Compleet Gorinchem

  • Mercedes-Benz dealers Rüttchen en Hogenbirk informeren bezoekers over de totaaloplossingen voor maximale uptime

  • Veel aandacht gaat uit naar de Actros, de Antos, de Fuso Canter, de nieuwe Vito en naar telematicasysteem FleetBoard

Van 1 t/m 3 september vindt Transport Compleet Gorinchem plaats. Mercedes-Benz dealers Rüttchen en Hogenbirk ontvangen drie dagen lang bezoekers op de stand om hen te informeren over de totaaloplossingen voor uptime: maximale beschikbaarheid van het wagenpark van transporteurs.

Transport Compleet Gorinchem

De Evenementenhal in Gorinchem staat op dinsdag 1, woensdag 2 en donderdag 3 september weer in het teken van de goed bezochte vakbeurs waarop truck- trailer- en carrosseriebouw en aanverwante producten aan het publiek worden getoond. Transport Compleet wordt namens Mercedes-Benz vertegenwoordigd door de regionale dealers Rüttchen en Hogenbirk. Op het evenement gaat veel aandacht uit naar de totaaloplossingen van Mercedes-Benz. Uiteraard zullen de Mercedes-Benz Actros en Antos aanwezig zijn, maar daarnaast laten de dealers ook de veelzijdige mogelijkheden van de Fuso Canter zien. Ook geven de Mercedes-Benz Sprinter, Citan en de nieuwe Vito acte de présence.

Maximale beschikbaarheid

Voor alle bedrijfswagens is naast het thema Total Cost of Ownership ook uptime – oftewel maximale beschikbaarheid van het wagenpark – een belangrijk uitgangspunt. Er zal daarom, naast de bedrijfswagens, ook veel aandacht uitgaan naar Mercedes-Benz FleetBoard. Dit telematicasysteem helpt niet alleen bij het coachen van de rijstijl van chauffeurs, maar is ook de uitgelezen tool voor dealers om een optimale beschikbaarheid van het wagenpark te garanderen. FleetBoard laat zien welke trucks aan onderhoud toe zijn, zodat dealers dit onderhoud ruim van tevoren op het meest geschikte moment kunnen inplannen. En mócht een truck onderweg toch een storing krijgen, dan verstuurt de chauffeur via FleetBoard de gegevens en locatie van de truck waardoor adequaat gereageerd kan worden zodat de vrachtwagen  snel weer onderweg is.