10
februari
2015
|
01:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz met twee dealers goed vertegenwoordigd op Transport Compleet Hardenberg

  • Mercedes-Benz dealers Baan Trucks en Wensink informeren bezoekers over de totaaloplossingen voor maximale uptime

  • Veel aandacht gaat uit naar de Actros, de Fuso Canter, de nieuwe Vito en naar telematicasysteem FleetBoard

Van 17 t/m 19 maart vindt Transport Compleet Hardenberg plaats. Mercedes-Benz dealers Baan Trucks en Wensink ontvangen drie dagen lang bezoekers op de stand om hen te informeren over de totaaloplossingen voor uptime: maximale beschikbaarheid van het wagenpark van transporteurs.

Transport Compleet Hardenberg

De Evenementenhal in Hardenberg staat op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 maart weer in het teken van de goed bezochte vakbeurs waarop truck- trailer- en carrosseriebouw en aanverwante producten aan het publiek worden getoond. Transport Compleet wordt namens Mercedes-Benz vertegenwoordigd door de regionale dealers Baan Trucks en Wensink. Op deze veertiende editie van het evenement gaat veel aandacht uit naar de totaaloplossingen van Mercedes-Benz. Met de nieuwe naam Transport Compleet (voorheen Carroserie Vakdagen) ligt sinds 2014 de focus van de beurs minder op trucks maar meer op transport in brede zin. Uiteraard zal de Mercedes-Benz Actros in standaard- en in SLT-uitvoering aanwezig zijn, maar daarnaast laten de dealers ook de veelzijdige mogelijkheden van de Fuso Canter zien.  Ook maakt de nieuwe Vito zijn opwachting op Transport Compleet. Deze volledig nieuwe bestelwagen met een maximaal toelaatbaar gewicht tussen 2,5 en 3,2 ton zet nieuwe maatstaven op alle fronten. Met de ruimste keuze uit carrosserievarianten, laadvermogens, wielbases, lengtes, aandrijving en motoren binnen zijn segment levert de Vito maatwerk voor elke ondernemer.

Maximale beschikbaarheid

Voor alle bedrijfswagens is naast het thema Total Cost of Ownership (TCO)ook uptime – oftewel maximale beschikbaarheid van het wagenpark – een belangrijk uitgangspunt. Er zal daarom, naast de bedrijfswagens, ook veel aandacht uitgaan naar Mercedes-Benz FleetBoard. Dit telematicasysteem helpt niet alleen bij het coachen van de rijstijl van chauffeurs, maar is ook de uitgelezen tool voor dealers om een optimale beschikbaarheid van het wagenpark te garanderen. FleetBoard laat zien welke trucks aan onderhoud toe zijn, zodat dealers dit onderhoud ruim van tevoren op het meest geschikte moment kunnen inplannen. En mócht een truck onderweg toch een storing krijgen, dan verstuurt de chauffeur via FleetBoard de storingsgegevens en locatie van de truck waardoor adequaat gereageerd kan worden zodat de vrachtwagen  snel weer onderweg is.