16
februari
2016
|
01:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz met twee dealers vertegenwoordigd op Transport Compleet Hardenberg

  • Mercedes-Benz dealers Baan Twente en Wensink Automotive informeren bezoekers over de totaaloplossingen van Mercedes-Benz

  • Aandacht gaat onder andere uit naar FleetBoard, de Actros, de FUSO Canter en naar Mercedes-Benz Used 1

Van 15 t/m 17 maart vindt Transport Compleet Hardenberg plaats. Mercedes-Benz dealers Baan Twente en Wensink Automotive ontvangen drie dagen lang bezoekers op de stand om hen te informeren over de totaaloplossingen van Mercedes-Benz.

Transport Compleet Hardenberg

De Evenementenhal in Hardenberg staat op dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 maart weer in het teken van de goed bezochte vakbeurs waarop truck- trailer- en carrosseriebouw en aanverwante producten aan het publiek worden getoond. Transport Compleet wordt namens Mercedes-Benz vertegenwoordigd door de regionale dealers Baan Trucks en Wensink. Op deze vijftiende editie van het evenement gaat wederom aandacht uit naar de totaaloplossingen van Mercedes-Benz. Met de naam Transport Compleet (voorheen Carroserie Vakdagen) ligt sinds 2014 de focus van de beurs minder op trucks, en meer op telematica en dienstverlening. Uiteraard zullen bijvoorbeeld de Mercedes-Benz Actros en de FUSO Canter aanwezig zijn, maar daarnaast gaat ook veel aandacht uit naar de Mercedes-Benz bestelwagens. Zo maakt de Mercedes-Benz Vito, Bestelwagen van het Jaar 2016, zijn opwachting.

Thema Total Cost of Ownership (TCO) en FleetBoard

Voor alle bedrijfswagens is naast het thema Total Cost of Ownership (TCO)ook uptime – oftewel maximale beschikbaarheid van het wagenpark – een belangrijk uitgangspunt. Er zal daarom, naast de bedrijfswagens, ook veel aandacht uitgaan naar Mercedes-Benz FleetBoard. Dit telematicasysteem helpt niet alleen bij het coachen van de rijstijl van chauffeurs, maar is ook de uitgelezen tool voor dealers om een optimale beschikbaarheid van het wagenpark te garanderen. FleetBoard laat zien welke trucks aan onderhoud toe zijn, zodat dealers dit onderhoud ruim van tevoren op het meest geschikte moment kunnen inplannen. En mócht een truck onderweg toch een storing krijgen, dan verstuurt de chauffeur via FleetBoard de storingsgegevens en locatie van de truck waardoor adequaat gereageerd kan worden zodat de vrachtwagen  snel weer onderweg is.

Mercedes-Benz Used 1

Mercedes-Benz Used 1 zal prominent aanwezig zijn op de stand van Mercedes-Benz. Used 1 is het kwaliteitslabel van Mercedes-Benz voor een gebruikte Citan, Vito, Viano, V-Klasse of Sprinter. Used 1 gebruikte bestelwagens zijn alleen beschikbaar via de officiële Mercedes-Benz bestelwagendealer en bieden de zekerheden van een nieuwe auto. Zo wordt iedere Used 1 bestelwagen bijvoorbeeld geleverd met, uniek voor deze branche, minimaal twaalf maanden garantie, geldend in heel Europa. Mercedes-Benz lanceerde recentelijk een compleet vernieuwde website voor de Used 1 gebruikte bestelwagens.