12
februari
2020
|
09:19
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz truckdealers en truckvestigingen bekroond met awards

  • Gomes Noord-Holland uitgeroepen tot Best Performing Dealer
  • Wensink Apeldoorn wint prijs voor Beste Service 24h vestiging
  • Baan Trucks winnaar van award voor Hoogste Klanttevredenheid

Dinsdag 11 februari jl. zijn in Rotterdam de CSI (Customer Satisfaction Index Awards) 2019 van Mercedes-Benz Trucks uitgereikt. Tijdens dit jaarlijkse evenement vielen de Mercedes-Benz truckdealers en de Mercedes-Benz truckvestigingen in de prijzen, die het afgelopen jaar het hoogst scoorden op allround prestaties, 24-uursservice en klanttevredenheid.

Best Performing Dealer 2019

Genodigden, bestaande uit de directies en medewerkers van de truckdealers en het management van Mercedes-Benz Trucks Nederland, waren aanwezig bij de feestelijke uitreiking van de awards door CEO Eric Brok van Mercedes-Benz Trucks Nederland B.V.. In de categorie Best Performing Dealer 2019 werd Gomes Noord-Holland tot winnaar gekroond, op de voet gevolgd door Wensink Automotive en Smeets Autogroep. In deze categorie werden de dealers beoordeeld op maar liefst 21 KPI's (Key Performing Indicators). Daarmee is deze prijs uiterst prestigieus. Dealers kunnen zich met deze prijs 'overall' de beste noemen. Naast de eer en grote bokalen, ontvingen de winnende truckdealers een ingelijste oorkonde en bloemen.

Beste Service 24h vestiging 2019

Ook dit jaar zijn awards uitgereikt aan dealers die bij elke Service 24h situatie algemeen adequaat en behulpzaam hebben gereageerd. Hiervoor staan de monteurs van de dealers dag en nacht klaar om de klanten van Mercedes-Benz Trucks bij ongeplande stilstand zo snel mogelijk weer op weg te helpen. De award voor Beste Service 24h Mercedes-Benz truckdealervestiging 2019 ging naar Wensink Automotive Apeldoorn. Daarmee bleef het ROGAM Bedrijfswagens Moordrecht nipt voor. Op de derde plaats eindigde Gomes Noord-Holland Zaandam. Ook al deze dealers ontvingen bokalen en ingelijste oorkondes.

Hoogste Klanttevredenheid 2019

Voor de tweede keer in de historie van CSI Awards wordt de prijs voor de Hoogste Klanttevredenheid uitgereikt. Deze award wordt overhandigd aan de dealer, die het beste scoort op de Customer Satisfaction Index (CSI): een vragenlijst die door klanten van Mercedes-Benz trucks wordt ingevuld. In deze enquête komen thema's als snelheid, adequaatheid en accuraatheid aan bod. De dealerorganisatie met de hoogste klanttevredenheidsscore op het gebied van Sales en After Sales in 2019 is Baan Trucks. Wensink Automotive en Hogenbirk Bedrijfswagens eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats. Deze dealers gingen eveneens met een indrukwekkende bokaal en een ingelijste oorkonde naar huis.