09
maart
2022
|
11:15
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz truckdealers ontvangen awards in de categorieën Hoogste klanttevredenheid en Beste Service 24h

  • Mercedes-Benz Dealer Bedrijven B.V. scoorde in 2021 het beste op  klanttevredenheid
  • Louwman MB B.V. vestiging Veghel bekroond met award voor Beste Service 24h vestiging
  • Ook awards voor Gomes Noord-Holland B.V,  Louwman MB B.V. , Smeets Venlo en Van Mossel Vans & Trucks Gouda

Op 8 maart 2022 werden de jaarlijkse awards voor de beste Mercedes-Benz truckdealers 2021 uitgereikt aan dealers en vestigingen die het afgelopen jaar het hoogste hebben gescoord op klanttevredenheid en Service 24h. Mercedes-Benz Dealer Bedrijven B.V. behaalde de eerste plaats op het gebied van klanttevredenheid. Louwman MB B.V. viel in beide categorieën in de prijzen.

Hoogste klanttevredenheid 2021

De award voor hoogste klanttevredenheid 2021 is voor de dealer die het beste scoort op algehele tevredenheid. In een vragenlijst geven klanten van Mercedes-Benz Trucks feedback over hun ervaringen op het gebied van aankoop als ook aftersales, onder andere op de gebieden kennis en kunde, snelheid en beschikbaarheid. Dit jaar is Mercedes-Benz Dealer Bedrijven B.V. de dealer die de hoogste score heeft behaald. Gomes Noord-Holland B.V. en Louwman MB B.V. behaalden respectievelijk de tweede en derde plaats. Voor hun uitzonderlijke prestatie kregen al deze dealers een bokaal en een ingelijste oorkonde overhandigd.

 

Beste Service 24h vestiging 2021

Ook binnen de categorie Beste Service 24h vestiging zijn er dit jaar weer awards uitgereikt. Hierbij gaat het om dealers die in alle Service 24h situaties het meest adequaat en behulpzaam te werk gingen. Dit betekent dat monteurs dag en nacht klaarstaan om de klanten van Mercedes-Benz Trucks snel en veilig weer op weg te helpen. Louwman MB B.V. vestiging Veghel behaalde de eerste plaats binnen deze categorie. Nummers 2 en 3 waren respectievelijk Smeets Venlo en Van Mossel Vans & Trucks Gouda. Voor de winnende truckdealers waren er eveneens bokalen en een ingelijste oorkonde.