07
februari
2023
|
10:50
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz Trucks biedt eerste hulp bij Valentijn op 9 februari

Aanstaande donderdag 9 februari krijgen vrachtwagenchauffeurs in Nederland de kans hun geliefde te verrassen met Valentijnsdag dankzij Mercedes-Benz Trucks. Onder het motto ‘Helemaal weg van jou’ worden met een lovetruck zes truckstops in het hart van Nederland bezocht die veranderen in Love Stops. Op deze stops staat er een promoteam klaar en ontvangen chauffeurs het perfecte cadeau om zo met Valentijnsdag niet met lege handen thuis te komen.

De route en de richttijden van deze Valentijnsactie die wordt georganiseerd door Daimler Truck Nederland is als volgt: de eerste stop is om 9.30 uur langs de A1 bij Goudreinet Barneveld. De A1 wordt gevolgd tot aan de tweede stop bij La Place Muiden om 11 uur. Via de A9 en A2 is er rond 12.00 uur een stop bij Haarrijn Breukelen. Via La Place Bodegraven (A12) om 14.30 uur wordt doorgereden naar Schiphol Hoofddorp langs de A4 alwaar er om 16 uur een Love Stop is. De laatste stop is de Amsterdam truckstop in Westpoort.

Houd deze dag het Instagram account van Mercedes-Benz Trucks in de gaten voor de laatste updates: https://www.instagram.com/mercedesbenztrucksnl/

download
Valentijnsdag