23
januari
2019
|
10:24
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz Trucks Nederland lanceert nieuwe website

 

Mercedes-Benz Trucks Nederland heeft afgelopen week de nieuwe corporate website in gebruik genomen. Op de achtergrond is hard gewerkt om www.mercedes-benz-trucks.nl gereed te krijgen. Vooral de structuur en responsive vormgeving voor op mobiel en tablet zijn sterk verbeterd.

Overzichtelijke structuur

Vanaf 2018 zijn de divisies binnen Mercedes-Benz Nederland formeel van elkaar gescheiden. Het afgelopen jaar werd er daarom ook gewerkt aan een eigen corporate website. Op www.mercedes-benz-trucks.nl is alle informatie over de truckmodellen en aanverwante services terug te vinden. Aan de rechterzijde van de website zijn een aantal buttons geplaatst met directe links naar veelgekozen onderwerpen zoals de nieuwe Actros en de dealer locator. In de menustructuur bovenaan zijn de truckmodellen, verkoopinformatie, service-informatie en de wereld van Mercedes-Benz Trucks in afzonderlijke secties met eigen subonderwerpen ingedeeld. De modellen zijn bijvoorbeeld gecategoriseerd op inzet van transport. Onder 'Truckwereld' vindt men onder meer nieuws, RoadStars en Special Editions. Binnen deze verbeterde structuur is het eenvoudiger de gewenste informatie te vinden. Nieuw is de configurator waarmee bezoekers binnen enkele muisklikken een voertuig samen kunnen stellen. De website is zodanig vormgegeven dat het ook op mobiel en tablet zeer gebruiksvriendelijk is.

Nieuws

De nieuwsberichten van Mercedes-Benz Trucks Nederland worden aantrekkelijk weergegeven op een aparte sectie binnen de website. Bezoekers hebben ook de mogelijkheid zich daar aan te melden voor de nieuwsbrief waarmee ontvangers maandelijks een overzicht krijgen van de belangrijkste en meest nieuwswaardigste feiten in de wereld van Mercedes-Benz Trucks.