18
oktober
2017
|
17:24
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz Trucks presenteert de Actros SilverStar Edition op de mobiliteitsRAI!

Mercedes-Benz Trucks presenteert de Actros SilverStar Edition op de stand van BIGTruck tijdens de mobiliteitsRAI! De Nederlandse importeur heeft speciaal voor de Nederlandse markt een unieke uitvoering van de Actros ontworpen. Vanaf nu is de Actros SilverStar Edition leverbaar bij Mercedes-Benz truckdealers in heel Nederland. Deze Actros is met een geheel eigen striping, exclusief interieur en bijbehorende chauffeursjas een truck voor de echte liefhebber.

Stoere verschijning

De Actros SilverStar Edition is geïnspireerd op de racehistorie van Mercedes-Benz. In het design zijn dan ook duidelijk de Mercedes-AMG Petronas kleuren uit de Formule 1 terug te zien. Naast de zilver-groen-zwarte striping is een SilverStar Edition logo ontwikkeld dat bovenop de dakspoiler van de cabine prijkt. Met subtiele groene accenten op de zij-skirts en in de zwarte velgen, heeft deze Actros een unieke sportieve uitstraling. De SilverStar Edition wordt geleverd met de BigSpace of GigaSpace cabine en Bi-Xenon koplampen.

Exclusief interieur

In samenwerking met Cools Bekledingen heeft ook het interieur van de Actros een ingrijpende make-over gekregen. Cools Bekledingen levert topkwaliteit bekleding die volledig onder de garantiebepalingen van Mercedes-Benz Trucks valt. Naast de met hoogwaardig leder beklede stoelen zijn de meest opvallende accenten: de groene stiknaden in de bestuurders- en bijrijdersstoel, het stijlvolle lederen dashboard en het lederen deurpaneel. Ook de driedelige mattenset is met een groene bies en het SilverStar Edition logo verrijkt. Om de beleving voor de bestuurder af te maken, wordt deze speciale Actros geleverd met een stoere, lederen SilverStar Edition chauffeursjas.

Meer dan alleen looks

De Actros SilverStar is meer dan alleen een fraaie verschijning. De Mercedes-Benz truck wordt geleverd in verschillende vermogensvarianten, varierend van 350kW (480 pk) tot het meest krachtige topmodel met 460 kW (630 pk). Daarnaast is deze Actros uitgerust met de anticiperende cruise controle Predictive Powertrain Control, het Comfort package, het Zichtpakket en Safety package met onder meer Active Brake Assist 4 en Side Guard Assist ('dodehoek herkenning'). Het interieur kent met onder meer een comfortbed met premium matras, een koelkast en ambiente interieurverlichting ook een rijke uitrusting waar elke chauffeur zich helemaal in thuis voelt.