05
februari
2019
|
11:16
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz Trucks zoekt ‘Truckvlogger’ voor chauffeursplatform RoadStars

Vanaf nu kunnen chauffeurs van een Mercedes-Benz truck met een vlotte babbel zich opgeven als kandidaat Truckvlogger. Op het Mercedes-Benz chauffeursplatform RoadStars is de aanmelding geopend. Met het werven van een Truckvlogger wil Mercedes-Benz het leven onderweg op een unieke manier in beeld brengen. De Truckvlogger wordt volledig begeleid in het maken van de vlogs.

Life on the road

Het leven van een trukchauffeur kent vele mooie momenten en uitdagingen. Daarom zoekt Mercedes-Benz Trucks Nederland een Truckvlogger die zijn of haar avonturen onderweg wil delen op het chauffeursplatform RoadStars. Wie denkt met zijn of haar Mercedes-Benz truck bijzondere routes te rijden, leuke mensen te ontmoeten en veel mee te maken, kan zich vanaf nu op het chauffeursplatform RoadStars https://bit.ly/2GbTS5p aanmelden. Hiervoor hoeft de chauffeurs slechts een (gratis) account aan te maken en een kort filmpje waarin de chauffeur zichzelf voorstelt te uploaden. Als eind maart de aanmeldingsperiode sluit, wordt de Truckvlogger gekozen en begeleid in het maken van zijn of haar vlogs. Mercedes-Benz Trucks zoekt dus een Mercedes-Benz truckchauffeur met liefde voor het vak.

Begeleiding en gear

Het maken van een vlog klinkt eenvoudiger dan dat het is. Daarom verzorgt Mercedes-Benz Trucks de benodigde apparatuur, bestaande uit onder meer een Go Pro en handheld camera met diverse accessoires, die de Truckvlogger in bruikleen krijgt. Daarnaast zorgt Mercedes-Benz Trucks voor een praktische workshop en volledige begeleiding om het werk en de ritten goed in beeld te kunnen brengen. Ook de edit en montage wordt in overleg met specialisten verzorgd zodat het de Truckvlogger niet te veel tijd kost om een vlog te maken. Van de betrefffende chauffeur wordt vooral doorzettingsvermogen gevraagd. Iemand die toegewijd is in het maken van de vlog en het leuk vindt met zijn of haar eigen inbreng het leven onderweg mooi in beeld te brengen.

Exclusieve beloning

De Truckvlogger krijgt een vast platform op het online magazine RoadStars. Als dank voor zijn of haar inzet, zorgt Mercedes-Benz Trucks Nederland voor een aantal exclusieve voordelen. Zo krijgt de Truckvlogger geregeld backstage toegang tot evenementen. Ook krijgt de Truckvlogger een uitnodiging wanneer er introducties of beurzen plaatsvinden.