30
september
2013
|
02:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz Used 1 wagenpark voor BenN facilitair BV

Vorige week leverde Mercedes-Benz bedrijfswagendealer Gomes Beverwijk onder het gebruiktewagenlabel Used 1 de elfde bedrijfswagen aan BenN facilitair BV uit Beverwijk. Vanwege de positieve ervaringen rondom de betrouwbaarheid van een Mercedes-Benz bestelwagen, koos het bedrijf voor Mercedes-Benz Used 1. De bestelwagens worden vooral ingezet voor het vervoer van uitzendkrachten door heel Nederland. 

BenN facilitair is een bedrijf dat diensten en (interim) werkzaamheden verleent op het gebied van verbouw, onderhoud, schoonmaak, huisvesting, transport en overige facilitaire activiteiten op facilitair gebied. De keuze voor Mercedes-Benz Used 1 is onder andere een keuze voor betrouwbaarheid. Directeur Arjan van Marm over de keuze voor Mercedes-Benz Used 1: “Het wagenpark is in de loop der tijd los van elkaar aangekocht. Met deze stap in één keer een uniforme uitstraling qua merk en kleurstelling. De bestelwagens worden intensief ingezet en moeten dus veilig zijn. De Mercedes-Benz Sprinters rijden erg prettig doordat je wat hoger op de weg zit. Dat geeft onze chauffeurs beter overzicht dus minder kans op ongevallen.”De bestelwagens zullen 40.000-50.000 kilometer per jaar afleggen. 

Used 1 biedt betrouwbare gebruikte bestelwagens 

Het Used 1 label van Mercedes-Benz voorziet in de groeiende behoefte naar zekerheid en risicobeperking binnen de bestelwagenmarkt. Betrouwbare mobiliteit voor een vastgestelde, reële prijs is de herkenbare propositie van het label. Een Used 1 bestelwagen is daarom voor de verkoop bij de Mercedes-Benz dealer gecontroleerd en goedgekeurd op 110 punten. Dit garandeert de koper dat het voertuig nog steeds aan de hoge kwaliteitseisen van Mercedes-Benz voldoet. Used 1 is daarmee een uniek keurmerk. Een Used 1 bestelwagen voldoet onder meer aan de volgende voorwaarden:

- 12 Maanden garantie

- Maximaal 5 jaar oud

- Goedgekeurd op 110 punten

- Maximale kilometerstand van 180.000 km

- Voorzien van APK en de Nationale Auto Pas

- Bekende voertuighistorie

- Vrij van bestickering en beschildering

- Inruiltaxatie door IBKI-gecertificeerde verkopers

- Landelijk servicenetwerk