10
oktober
2013
|
02:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz Wegrij Weken 15 oktober van start

  • Tot en met 15 november a.s. acties op voorraadmodellen bij de Mercedes-Benz bestelwagendealer

  • Vito 110 CDI met 0 % rente en vier jaar SterGarantie

Van 15 oktober tot en met 15 november a.s. heeft Mercedes-Benz een speciaal actieaanbod op de bestelwagenrange. Tijdens de Mercedes-Benz Wegrij Weken gelden er bij dealers in Nederland diverse acties op Vito, Sprinter en Citan uit voorraad.

Mercedes-Benz Wegrij Weken

De succesvolle Mercedes-Benz Wegrij Weken worden voortgezet tot en met 15 november gelden er nu volgens het gelijke principe aantrekkelijke acties op de Vito, Sprinter en Citan modellen. 

0 % rente & vier jaar SterGarantie

De Vito 110 CDI staat tijdens de Wegrij Weken centraal. Voor dit model uit voorraad geldt tijdens de actieperiode een 0 % rentetarief op de leasing/financiering via de eigenleasemaatschappij Mercedes-Benz CharterWay. Tevens geldt voor dit voorraadmodel een gratis verlengde garantie voor het derde en vierde jaar bij het afsluiten van een lease, financiering of bestelwagenverzekering. Daarmee heeft de ondernemer tot het najaar van 2017 extra zekerheid. 

Ook op de andere Vito-varianten is tijdelijk extra voordeel te behalen zoals een gratis automaat op de Vito 113 CDI en 116 CDI of onder andere gratis metallic lak, Parktronic parkeersensoren en Tempomat cruisecontrol op de V6 Edition. Ook op deze modellen geldt een gratis verlengde garantie voor het derde en vierde jaar bij het afsluiten van een lease, financiering of bestelwagenverzekering. Tijdens de Wegrij Weken is er extra inruilvoordeel op de Citan en gelden er zelfs acties op de nieuwe Sprinter die sinds vorige maand in Nederland leverbaar is.