27
november
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

Nieuwe Actros 2545 LENA voor Cubri

Cubri Pallet en Handelsmij B.V. uit Schoonebeek schafte recent een Actros 2545 LENA bakwagen aan. Het bedrijf geeft het lage brandstofverbruik aan als doorslaggevende reden om voor de nieuwe Actros te kiezen.

De nieuwe Actros 2545 LENA Combi is voorzien van een GigaSpace-cabine met striping in de kenmerkende bedrijfskleuren. Het exterieur is verder uitgerust met verstralers, luchthoorns, xenonlampen en een chroompakket. Voor het comfort van de chauffeur is gekozen voor de grootste cabine-variant. De truck wordt als Combi met containers ingezet naar Frankrijk en Duitsland voor het transport van materialen die voor de recycling of afvalverwerking worden gebruikt. Zo zal tussen de honderd- en honderdtwintigduizend kilometer per jaar worden afgelegd. De vaste chauffeur geeft aan erg tevreden te zijn met de nieuwe Actros. Hij noemt in het bijzonder het gemak dat de ruime cabine brengt en het comfort van zowel de stoelen als het bed.

Cubri Pallet en Handelsmij B.V.

Cubri Pallet en Handelsmij B.V. uit Schoonebeek doet 95% eigen vervoer van hoofdzakelijk recyclingproducten. Naast een pallet- en recyclingafdeling houdt het zich bezig met import en export van trucks. Ook is de organisatie gespecialiseerd in vastgoed onder de naam Brinks Vastgoed. Het heeft vestigingen in onder andere Nieuwleusen, Groningen, Schoonebeek en Oldendorf (Duitsland).