20
september
2017
|
16:13
Europe/Amsterdam

Nieuwe Actros 2842 L 6x2 voor 120-jarige Koninklijke Saan

Bij Koninklijke Saan in Diemen werd onlangs een Actros 2842 LENA 6x2/4 in gebruik genomen. Mercedes-Benz dealer SternTrucks leverde de auto af bij de logistieke dienstverlener in Diemen. De luchtgeveerde truck wordt ingezet voor het bijzondere transport van kwetsbare objecten zoals MRI-scanners door heel Europa.

Actros 2842 L 6x2/4

Het wagenpark van Koninklijke Saan is onlangs uitgebreid met een nieuwe Actros 2842LENA 6x2/4. Hertoghs Carrosserieën BV heeft de auto voorzien van een 7,5 meter lange schuifzeilcarrosserie met een schuifdak dat zowel voor als achter te openen is. De Dhollandia laadklep heeft een hefvermogen van maar liefst 10 ton. Dit maakt de Actros bijzonder geschikt voor het zware en tegelijkertijd delicate werk waar Koninklijke Saan in gespecialiseerd is. Ondanks zijn grote hefvermogen, heeft de laadklep een slanke constructie, die gestabiliseerd wordt door een set hydraulische steunpoten. Dat maakt de combinatie uiterst ladingvriendelijk voor het transport van zeer kwetsbare apparatuur.

Koninklijke Saan

Sinds de oprichting in 1897 is het familiebedrijf Koninklijke Saan uitgegroeid van een bodedienst tot een specialist in industriële verhuizingen, kraanverhuur, projectlogistiek, evenementenlogistiek en verhuizingen. De logistieke dienstverlener, gevestigd in Diemen, voert een zeer breed scala aan projecten uit: van klein tot groot en zeer variërend in complexiteit. In 1997 kreeg het bedrijf het predicaat 'Koninklijk' toegekend.